Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola7878

2011r. starania o trzecie dziecko - synka.

Polecane posty

Gość aśkaaa
ewela ja tez mam 2 synow 7 i 3 lata i zaczełam też starania na corke kochałam sie 12 dnia cyklu a cykle co 28 dni i czekam na efekty dodam ze to pierwsze podejscie

Witam... Znalazlam i siebie na tym topiku,35 tydzien ciazy i bedzie syn ! Sam sie zaplanowal ,czasami taka opcja najlepsza w skutkach ;)

Gość ewela8128
aśkaa daj znać my próbujemy i już nawet wynalazłam super kalendarzyk poki co mało owocnie coś nam wychodzi ;D

Gość Majóweczko właśnie Cię tu
dostrzegłam i Twój akurat przypadek jest niesamowity:) super. Apropos płci. Ja mam parkę - synek ma 4,5 roku, a córcia 7 miesięcy i powiem szczerze, nie mam pojęcia jak ustrzelić daną płeć.... Z synkiem nie wiem jak było z dniami itd., ale z córcią to było o tyle dziwnie, że najwyraźniej ten akurat cykl mi się rozregulował, bo zazwyczaj mam 30 - 31 dniowe cykle, a w ciążę z córeczką zaszłam w.... 21 dniu cyklu....

Gość ewela8128
Ja cykle mam od 26-31 dni. Lekarka kazała mi współżyć od 3-4 dni przed owulką ale nie wychodzi. Moi synkowie mają 7 lat a drugi 4 lata i ich akurat utrafiliśmy w owulkę. Pozatym miałam kurację na tych lekach co niby wspomagają zajście w ciążę i też nic nie wyszło.

Gość marti_ka
majoweczka ale Ci oczywiscie pozytywnie zazdroszcze... tez bym tak chciala heh :) szybkiego i latwego rozwiazania w terminie

Gość hewuhyurehr
super temat-podnoszę