Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka....aa84

Co jest ? Dlaczego przyciągam nie odpowiednich mężczyzn :(

Polecane posty

Gość kaśka....aa84

Muszę sie gdzieś wygadać.Jestem po rozwodzie ,nie szukam przygód w moim życiu lecz czegoś stałego ZWIĄZU .Dlaczego tak mam że jeśli mi na kimś zależy to jest jakby na odwrót ,niby facet chce być ze mna ale jednak wypiera dalej imprezowanie,dlatego muszę rezygnować:( spotkałam się z kilkoma facetami z portali. Choć na samym poczatku postawiłam sprawę jasno że nie szukam przygody,ani przelotnego romansu sexu itd .Niby też tego nie chceli ale jak doszło do spotkania zawsze kączyło się tak samo.Zależało im głównie na sexie,więc podziękowałam.A znów co najbardziej mnie boli to to że po rozwodzie,miałam 3 mężczyzn z którymi byłam tylko na etapie kolezeństwa,a jednak zakochali się na zabój.A nawet o tym nie pomyślałam ze tak jest:( zrobili by dla mnie wszystko ,szanowali ,kochali byłam dla nich kobietką do życia na dodatek bym mogła miec godne życie. Ale znów ja ja nic nie czuje traktowałam ich jak przyjacół znajomych nie chciałam tego poprostu nie widziałam ich jako partnera tylko jako kolegę .Niewiem co robić co jest ze mną nie tak czemu nie łapię tego szczęścia które mogą mi dać,a sama wyzywam siebie w duszy że czego ja szukam co jest nie tak.Jeśli popatrze tak perspektywą czasu BOJĘ się ze zostanę sama jak palec.Ale ja chcę ja poprostu pragnę Się tylko zakochać i być kochaną,Z obu stron. Zawsze jest tak albo to oni kochają mnie a ja nic nie czuje,albo znów odwrotnie .....

a jaka to różnica co mówisz facetom z portali????? oni kobiet nie słuchają, tylko gapią się w dekolt.

Gość kaśka....aa84
Poprostu gdy nawet poznajemy się przez internet.Daje odrazu do zrozumienia że nie zalezy mi na sexie.Choć dla mnie jest BARDZO ważny w związku,ale nie preferuje sexu na pierwszych spotkaniach . Miałam w swoim życiu tylko dwóch mężczyzn z którymi się kochałam,muszę się przekonać do kogos by móc się oddać.No niestey nie potrafie iść na całość i nie chcę. A z biegiem czasu ponając więcej ludzi większości facetów chodzi tylko o to .

Gość kaśka....aa84
AnitaAnitaAnita Czas. Nic na sile. Samo przyjdzie. Też bym tak myślała gdybym nie mieszkała w małej miejscowości,gdziej jak zacznie się kręcić koło mnie jeden facet to póżniej sami jego znajomi masakra to jak jedna wielka familia. Chciałam odpocząć od tych osób poznać kogoś nowego zostaje mi jedak tylko interent nic po za tym .Raczej na ulicy to nie spotkam swej miłości,szansa 1 na 100 :( To by inaczej wyglądało gdybym mieszkała w większym mieście ,lubie poznawać nowych ludzi .Ale cóż życie ułożyło się inaczej........

Gość masz pechaa
.

Gość kaśka....aa84
Co do horoskopu zobaczymy niby od lipca mam być cholernie Szczęśliwa:) Sprawdzimy czy oby wróżki prawde mówią :P Jestem Cierpliwa......