Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam robic teraz

ja nie zasługuje na takiego faceta

Polecane posty

Gość co ja mam robic teraz

zaczęłam sie spotykać z facetem- piękny, inteligentny, bogaty, cudowny charakter. Byłam u niego w domu kilka razy- ogromna chata, cudowna rodzina, sympatyczna, spontaniczna. Czuje że powinnam teraz go zaprosić ale gdzie? mieszkam w maleńkim mieszkanku z matką dewotą i licznym rodzeństwem. Jestem brzydka, głupia, niezbyt normalna na umyśle i biedna. co on we mnie widzi do cholery? Czasami tak patrze na nas, wyglądam jak jego uboga krewna. Ma chyba ze 3 razy więcej ubrań niż ja przez całe życie. Wiem, że patrzę powierzchownie ale ciągle sie czuje jakby mu przynosiła wstyd (choć on mi nigdy tego nie okazał) Po prostu nie zasługuje na niego :(

Gość mironiety
to sie ciesz ze ci los cos takiego dal a nie baidol jeszcze. Nalezy ci sie od zycia tryle ile oczekujesz. Jak to spieprzysz to tylko sie utrzymasz w rpzekonaniu jaka beznadziejna jestes. Jak nie spieprzysz to uwierzysz ze mozesz byc kims. tyle w temacie

Gość madrakamilka
A na kogo zaslugujesz wg siebie? Daj spokoj i ciesz sie fajnym facetem.powodzenia

Najgorsze co mozesz zrobic to pokazac mu, ze czujesz sie gorsza - on moze w to uwierzyc i bedzie klapa. Nawet ja Ci bardzo wstyd, zagryz zeby i udawaj ze wszystko jest w porzadku. :)

Gość Jak byłam studentką
to z moim narzeczonym często odwiedzałam jego ciocię i wujka. Byli to bardzo sympatyczni ludzi. Ciocia dała się tak lubić,ze jak przyszedł ktoś z wizytą ,to na dzień dobry śpiewała i była szczera i gościnna . Natomiast w domu u cioci był taki bałagan,że trochę przynosiła wstyd rodzinie. Rodzony brat cioci jej nie odwiedzał, bo drażnił go bałagan.Do starszej uroczej cioci wszyscy lgnęli,bo miała w sobie coś takiego czego inni nie mają i ja wtedy młoda dziewczyna z akademika z przyjemnością ją odwiedzałam. Ciocia do bogatych nie należała raczej była biedna. Wartości materialne w życiu nie są najważniejsze. Można być w życiu bardzo bogatym i nieszczęśliwym i odwrotnie. Najważniejsze bądz sobą jak chłopak jest mądry to zrozumie Twoją sytuację.

Gość właśnie robię to co chcę
a to go rzuć w pizdu i znajdź sobie menela, który będzie cię napierniczał w każdy nieparzysty dzień miesiąca. o to chodzi? przecież chłopak się w tobie zakochał a nie w twojej rodzinie.