Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to wszystko zaaranżować?

Jak to wszystko zaaranżować?

Polecane posty

Gość Jak to wszystko zaaranzowac?
Up

Zaproponuj mu wspólne przygotowanie do zaliczenia. Jak podchwyci temat to może i zaliczycie razem. Tylko w takich słownych flircikach musi być moment, kiedy przechodzi się od żartów do bardziej poważnych tematów i ten moment musisz wyczuć.

Ja po prostu chyba sie boje. Chce zeby to on pierwszy mnie pocalowal czy cos. Nie chce, zeby czul, ze go do czegos zmuszam... Wkoncu pare lat juz z zona jest. Zalezy mi na czyms wiecej, ale wiem, ze moge co najwyzej liczyc na jedna noc i chce chociaz tego...

Nierozumiem? Nie robie sobie jaj. Moze i nieznam sie na mezczyznach albo za duzo mysle po prostu, ale o co chodzi?

No właśnie, o co TOBIE chodzi? Czego Ty chcesz? Jeśli chcesz tylko jednorazowego seksu to byś nie wypytywała jak skromna panienka. Jak się w nim zakochałaś, to nie zastanawiałbyś się jak tu się z nim przespać. To o co Ci chodzi naprawdę?

Ogolnie rzecz biorac to na poczatku tylko mi sie strasznie podobal i nawet w lozku z moim facetem myslalam o nim. Potem jak zerwalam z chlopakiem to bardziej sie zblizylismy. I wpadlam jak sliwka w kompot. On ma zone. Dlatego mu nie chce ujawniac moich uczuc, ale chcialabym choc jedna noc miec go tylko dla siebie.czuc go, jego pocalunki, cieplo jego ciala... Tyle... Tylko nie wiem jak to zrobic, zeby nie dawac jasno do zrozumienia. Dwuznaczy humorystyczny flirt nie dziala

Nie działa bo facet nie ma poczucia humoru czy nie działa bo tego wprost unika? A soją drogą jak już byś go do łóżka zaciągnęła to być mu nakręciła "Fatalne Zauroczenie 2" - tak coś czuję.

Chyba bym odpuscila, chce tylko tej jednej nocy, nie licze na nic wiecej. Choc bym chciala

Gość ...tylko nie chcesz go uwieść
bo wyszłabyś na dzi wkę, która rozbija rodziny- dlatego to on ma cię zaciągnąć do łóżka. Moim zdaniem usprawiedliwiasz zdradę i umywasz ręce, żeby to tylko nie była twoja wina. A nawet do niczego jeszcze nie doszło. Jak mówią- do tanga trzeba dwojga i jeśli cię nie zgwałci, to zdradę popełnicie oboje- ty rozwalisz mu związek a on wyrogaci swoją żonę. Albo chcesz zjeść to ciastko albo nie, do cholery !! Jeśli tak- to pokaż mu te cycki, kobieto!!

A co mi da pokazanie cyckow?

Gość lucy fer
o kuźwa....daj mi swój adres,przyjadę,obiję ci mordę i odechce ci się żonatych facetów.mówię ci to ja-zdradzona żona.przez takie kurwiszony jak ty porządni faceci tracą głowę i później są same problemy. obiłabym ci ten ryj z chęcią....zabawę sobie szmatławiec znalazł.dawaj dupy wolnym,przynajmniej nikogo nie skrzywdzisz. mam ochotę wsadzić ci kij bejsbolowy w piździ*chę...

Tez bym nie chciala takiej krzykliwej baby jak ty

Gość uwierz mi po tym
jednym razie możesz wpaść jak śliwka w kompot i co wtedy???

Usune sie w cien... Ja wiem, ze to co planuje to ryzykowne posuniecie i moge bardziej wpasc w to wszystko, wiec wole miec do tego troche inne podejscie. To mialoby byc jako powitanie nowego jutra i zakonczenie tego typu znajomosci...

Gość ftgjtrfjr
i kur...sko sie nawroci? :D

Milo wam wysmiewac kogos, kto cierpi?

Gość jestes coollllll
kij ma dwa konce, ty odbijesz meza ,. potem za pare lat tobie tez ktos odbije, powodzenia,heee

Gość dorosnij
"Milo wam wysmiewac kogos, kto cierpi?" - mam nadzieje ze w przyszłosci, jak i ty ułozysz juz z kims zycie znajdzie sie taka jak ty...zobaczymy kto wtedy bedzie cierpiał

A czy ja napisalam, ze chce go odbic? Nie, napisalam, ze chce zeby byl z zona. Ze niechce zeby to tak zabrnelo zeby z niej zrezygnowal....

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl