Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ms Cave

Bez wzajemności, w koledze z roku

Polecane posty

Gość Ms Cave

Chcę zapomnieć, a nie umiem...Zauroczyłam się nim po uszy, nie mogę przestać o nim myśleć. Uroczy, elokwentny, z barwną osobowością, o ciekawym spojrzeniu na świat. Facet jakich mało. Tyle bym dała, żebyśmy się bliżej poznali, ale nie widzę tej chęci z jego strony. Tylko się gapi, ale nie zagaduje, tylko cześć i może od czasu do czasu jakaś gadka o nauce. Dlatego marzę, żeby zapomnieć....pytanie : jak?

Gość Ms Cave
Hm, nie wydaje mi się. On wstydzi się kobiet z tego, co widzę.

Moze sie mu nie podobasz (bez obrazy) Moze jest zajety. Moze jest niesmiały a moze na jakims innym gruncie niz uczelnia bys go podeszła? a moze nie ma sensu sie starac, skoro facet nie wykazuje zainteresowania. Jak zapomniec? zajac mysli Kims innym-lepszy i bardziej dostepnym.

Gość Ms Cave
No i żałuję, bo on jest niesamowity. Ma ogromną wiedzę na temat muzyki, literatury, filmu, ciekawie mówi, jest szalenie kulturalny, ma fajne zainteresowania. Minus? Strasznie nieśmiały, wręcz wycofany.

Gość zlossssssnica
miałam to samo ! ale wiedziałam,że musze sie w nim odkochać ! co robiłam ? obrzydzałam go sobie, jak cos do mnie mówił to zlewałam, wyobrażalam go sobie w gaciach z misiami, widziałam kazde jego niedoskonalosci na twarzy itd... w koncu doszlo do imprezy, on mnie zlał, ja chciałam poderwać, ale wiadmo,że to bylo bez sensu i zapomnialam o nim ! poczatki są trudne, ale da sięęę !!! jestem zywym przykladem ktory trudno sie odkochuje a jednak :D teraz się nawet nie odzywamy do siebie, jestem oziębła i trudną rozmowczynią dla niego, nie lubię go.

Gość Ms Cave
Ano próbuję;) Problem w tym, że to uczucie trwa już prawie rok, odkąd po raz pierwszy go zobaczyłam (przeniósł się do nas z innej uczelni).

Gość Ms Cave
On też jest jakiś oziębły dla mnie. Niby miły, ale często ucina rozmowy i wraca do swojego świata. Nie chcę się mu narzucać, nic z tych rzeczy, ale miałam dobre intencje, a on mnie nie docenił.

Gość zlossssssnica
ale musisz być nastawiona ma max,że tego chcesz,że chcesz się odkochać, bo jak nie to nic z tego nie wyjdzie jak bedziesz się jednak łudzić :)

Gość Ms Cave
Tylko widzisz, u niego to jest trudno stwierdzić, czy jest zainteresowany. Pamiętam, że na początku, jak się poznaliśmy, to wydawał się mną zainteresowany, pytał o nr telefonu, przysiadał się do mnie i zagadywał, ale od pewnego czasu strasznie się w sobie zamknął i poza jednym kumplem praktycznie z nikim nie wdaje się w rozmowy.