Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystkozajeteoo

Kobitki po ciąży zapraszam ;-) -15KG

Polecane posty

Hej. Ja jestem 6i pół miesiąca po porodzie. Waga juz nawet niższa niż przed :) Pzed ciaża wazyłam 61 kg a teraz waże 60. Wzrost 170. A w ciąży przytyłam 22 kg!! Nie stosowałam żadnej specjalnej diety, po prostu mniej jadłam :D Tylko niestety brzuch nie wygląda najlepiej :/ i tak właśnie myśle o tych ćwiczeniach 6w, tylko straaasznie mi sie nie chce. Są skuteczne?

Napewno sa skuteczne tylko trzeba je wykonywac regularnie :-) Ja jakos nie moge się do nich zabrac. Wykonuje zwykle brzuszki, sklony, przysiady itp.I z talii w przeciągu tygodnia znikło mi 5 cm z samego brzucha chyba z 2-3.

Gość sisi999
moge sie do was przylaczyc? mam 2,5 miesieczna coreczke i 10kg do stracenia :) przed ciaza - 50kg 9ty miesiac-70kg teraz - 60kg MOJ CEL - 50kg karmie piersia, wiec musze po prostu jesc zdrowo... myslicie, ze dam rade stracic 10kg bez diety?

sisi, podobno karmienie piersia "odchudza" choc ja sama nie zauwazylam takiego efektu u siebie (karmilam prawie 4miesiace). Moze Tobie sie uda ;-) Powodzenia zyczę ;-))

pisalam wczesniej pod nickiem mamanadiecieeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) mam jakis zastoj wagi w tym momencie nie wiem dlaczego, bo nic nie zmienilam i dalej dietuje... ja zakonczylam ciaze z waga 107 kg przez zatrucie ciążowe... spuchłam jak balon,a woda schodzila ze mnie bardzo długo.. zazdroszcze tym, ktore juz wygladaja jak przed ciaza albo lepiej...;))) mam caly brzuch poorany rozstepami, ktore wyszly w ostatnim miesiacu... nic tylko płakać!!!;)

Ja ważyłam się w sobotę i nie wiem ile do tej pory schudłam. Czuję po ubraniach, że są luźniejsze. Od kilku dni zabieram się do tej papki z kawy na cellulit bo po ciąży mam go odrobinkę. Rozstępów nie mam i nigdy nie miałam więc nie poradzę Ci. Sama nie wiem jak to zrobiłam bo miałam ogromnie wielowodzie w ciąży (AFI ponad 37 norma do 20). Może to zasługa tego, że przed ciążą regularnie ćwiczyłam? Nie wiem. Napisz jak sobie radzisz z dietą. Ja przed wczoraj nie mogłam się oprzeć i zjadłam kawałek ciasta, heh :) Pozdrawiam Mamuski :)

radze sobie dobrze jak nigdy;p jestem zdeterminowana jak nigdy dotad, nic nie podjadłam od wielkanocy.. dukan to dobra dieta bo nie chodzi sie glodnyn, im wiecej jesz ttym szybciej sie chudnie..mi rozstepy pojawily sie razem z zatruciem w 8 mc, brzuh rosl jak szalony w dzien cesarki 133 cm... zazdroszcze braku rozstepow, na szczescie sa teraz lasery i inne cuda, wiec bede dzialac poki sąw miare świerze'. ważenie wponiedziałęk;( mam nadzieje ze cos sie russzy. /przepraszamza bledy ale pisze z dzieckiem na kolanach i namietnie mi pomaga;p

Podejrzewam, że miałam wiekszy brzuch. Ludzie pytali sie mnie czy rodze moze blizniakow ;| Ciesze sie, ze dobrze sobie radzisz, ja tez nie narzekam. Spadam pocwiczyc troszke :)

Witam dziewuszki choc trochę tu pusto. Otóż muszę się pochwalić - w sobotę ważyłam się a waga pokazuje 66kg ;-)(2tyg= -6kg) Mam nadzieję, że u Was równie dobrze :)

Gość sisi999
witam, wszystkozajeteoo - gratulacje :) 6 kgs w 2 tyg. to swietny wynik. trzymam kciuki :) ja trzymalam sie niezle przez weekend... u mnie problem stanowia slodycze.. skonczylam niedziele z musem czekoladowym i sernikiem.. 5 minut przyjemnosci a teraz pol godziny wyrzutow sumienia!

sisi powiem Ci, że ja też uwielbiam słodkie i żeby nie było zjadłam kawałeczek sernika na zimno, kilka kostek czekolady i pewnie coś jeszcze. Też okropnie się czułam przez to. A z jakiej wagi startujesz jeżeli można wiedzieć ?;>

sisi powiem Ci, że ja też uwielbiam słodkie i żeby nie było zjadłam kawałeczek sernika na zimno, kilka kostek czekolady i pewnie coś jeszcze. Też okropnie się czułam przez to. A z jakiej wagi startujesz jeżeli można wiedzieć ?;>

Gość sisi999
startuje z wagi 60kg. w 9tymmiesiacu wazylam 70kg. marze o wadze sprzed ciazy - 50kg. mam 160cm wzrostu. bardzo bym chcaiala wyeliminowac slodycze. nie maja zadnej wartosci odzywczej a ja nie potrafie zatrzymac sie na jednej porcji. Popadam w kompulsywne zajadanie sie czekolada, ciastkami itp. Podobno jak tylko mowie o slodkosciach to juz mi sie zrenice rozszerzaja jak narkomanowi :) wszystkozajeteoo - ile ma twoja pociecha?

To może zażywaj chrom, ponoć nie chcę się tak bardzo słodkiego. Słyszałam z relacji znajomych. Mój Synuś ma troszkę ponad 7 miesięcy :) a u Ciebie ;>

Gość sisi999
dawno temu probowalam chrom i nie pomagal.. ale moze znow sprobuje:) dzis pozwolilam sobie jedynie na mala porcje loda. postanowilam, ze lody sa dla mnie dozwolone - oczywiscie male porcje i tylko jak juz naprawde musze ;) poza tym nie zgrzeszylam - zero dokladek, objadanie sie i przesady w jedzeniu:) wszystkozajeteoo - moge spytac czy karmisz piersia? jaka diete stosujesz? ja postanowilam jesc zdrowo. narazie zadnej diety, bo karmie piersia. chce odstawic w okolo 6 miesiacu i wtedy zaczac sie odchudzac (jesli nadal sie nie pozbede tych cholernych 10 kilo)

Nie nie karmię już, karmiłam prawie 4 miesiące ale zachorowałam i niestety(na szczescie?) nie musiałam już karmić..Ja stosuje dietę 1000-1200kcal. Choć bywają dni gdzie zjem 700 i jestem najedzona albo zjem 1300 i nie mam dosyć. Ćwicze prawie codziennie, choć przyznam przez ostatnie 3 dni się rozleniwiłam. Mam takie dziwne coś w sobie, że gdy widzę po sobie, że jestem bliżej celu odpuszczam sobie, myśląc że i tak schudne. Ale to tylko złudzenia hehe. No ale tym razem musi być INACZEJ :)

Kobietki jesteście???? Co u Was słychać, ja ostatnio się b.zaniedbałam nie ćwiczyłam prawie przez tydzień czasu, jadłam trochę więcej - aż boję się ważyć w sobotę. :(