Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr

jak oszuka膰 antyplagiat???

Polecane posty

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr

macie jakie艣 sposoby??? wystarczy, 偶e dane zdanie zamieni臋 wedle swoich s艂贸w? prosz臋 o powa偶ne odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sjuzan
z tego co wiem antyplagiat wykrywa ci膮g 5 takich samych s艂贸w. wi臋c trzeba zmieni膰 co 4-5 wyraz na jaki艣 inny albo og贸lnie przestawi膰 szyk zdania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zigaziga
s艂ysza艂am te偶 o czym艣 takim, 偶e zamiast przerwy miedzy wyrazami pisze sie literk臋, tylko bia艂ym kolorem czcionki, ale nie wiem czy to dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr
czyli generalnie je艣li zamienie ka偶d臋 zdanie wedle uznania to antyplagiat nic nie znajdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艣ciciel
taa to z ta literk膮 to nie prawda.nie s艂uchaj jej.na zdrowa logik臋 to g艂upota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr
no tak w艂a艣nie pomy艣la艂am, przeciez oni robi膮 cuda w tej pracy - wi臋c na pewno by znale藕li bia艂a literk臋 :D w艂膮艣nie nie znam si臋 na tym programie i nie wiem czy on znajduje podobie艅stwa, synonimy? czy zywcem przepisane s艂owa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sjuzan
偶ywcem przepisane 艂owa tylko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez sie boje plagiatu
mi sie wydaje, ze jak sa 3slowa takie same to juz wykrywa, wiec moze zmieniac co 3 slowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr
pisze prac臋 z prawa karnego ca艂y dzie艅 siedze za darmo w kancelarii i nie mam kiedy siedzie膰 nad praca a nied艂ugo musz臋 j膮 odda膰 wi臋c wiadomo cz艂owiek kombinuje jak mo偶e. no zywcem nie przepisz臋 ale i taks ie boje tego programu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeste艣 nienormalna
mo偶na go oszuka膰 bardzo prosto, tak, 偶e nikt si臋 nie kapnie, 偶etekst 偶ywcem wklejony, ale nie podam wam sposobu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr
je艣li nie chesz nie musisz nam m贸wi膰 :-) jako艣 prze偶yjemy, mo偶e si臋 znajdzie kto艣 inny ch臋tny jakie posiada jeszcze sposoby, lub tez si臋 o nich dowiedzia艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjahdsshfoeiyr
hehe taaak,ale zgodnie z regu艂ami przypisy te偶 nie mog膮 stanowi膰 80% pracy :)

Udost臋pnij ten post

no nie m贸w, 偶e sama ca艂kiem nic nie dopiszesz. cho膰by niechc膮cy ci si臋 co艣 dorzuci.:P najpierw napisz a potem zobaczysz, 偶e wcale tak ca艂kiem jej nie spisa艂a艣.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccelina
Czyta艂am w necie 偶e mo偶na w pracy niekt贸re polskie litery zamieni膰 na tak samo wygl膮daj膮ce ale z innej czcionki ( np. cyrylicy )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccelina
Poza tym nie wszystkie uczelnie maj膮 antyplagiat, maj膮 go tylko te wymienione na ich stronie internetowej. Reszta ma swoje wewn臋trzne systemy. Nie ma co si臋 ba膰 na zapas bo i tak zawsze sprawdzaj膮 co kt贸r膮艣 prac臋, nigdy 100%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idotka normalnie jakasssssssss
widz臋, 偶e trzeba b臋dzie napisa膰 samemu :-) ale dzi臋ki wypowiedzi :) id臋 pisa膰 mam chwil臋 woln膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez sie boje plagiatu
ja slyszlaam ze 5% prac z kierunku sprawdzaja. Wiecej strasza niz sprawdzaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko jaka艣 debilka mog艂a za艂o偶y膰 taki temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w og贸le nie rozumiem problemu. O ile to nie jest doktorat, to chyba nikt nie wymaga od ciebie wypisywania nie wiadomo czego i zamiast "oszukiwa膰 antyplagiat" po prostu zr贸b wi臋cej przypis贸w. Zakwestionowanie pracy to d艂ugi i powa偶ny proces i nie robi si臋 tego na podstawie raportu programu komputerowego. Program sygnalizuje, 偶e praca jest podejrzana, ale to ludzie b臋d膮 czyta膰 i merytorycznie ocenia膰, czy praca by艂a plagiatem czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wifigda艅sk
hehe kto jak kto ale przysz艂y karnista chce oszukiwa膰 juz na wst臋pie?;) a tak wracaj膮c do tematu-zmie艅 w kazdym zdaniu cos,ja robilam tak,ze czyta艂am jaki艣 akapit a potem to pisa艂am w艂asnymi s艂owami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰 redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje my艣li w s艂owa, kt贸re odpowiadaj膮 stylowi prac. Zapewniam poprawno艣膰, rzetelno艣膰, terminowo艣膰 oraz nisk膮 cen臋. Nie zwlekaj sprawd藕 swoj膮 prac臋 przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poprawiam plagiaty
Profesjonalna poprawa plagiatu prace-poprawiamy.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poprawiam plagiaty
Profesjonalna poprawa plagiatu www.prace-poprawiamy.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰 redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje my艣li w s艂owa, kt贸re odpowiadaj膮 stylowi prac. Zapewniam poprawno艣膰, rzetelno艣膰, terminowo艣膰 oraz nisk膮 cen臋. Nie zwlekaj sprawd藕 swoj膮 prac臋 przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰, redaguj臋 tekst i pomagam przy kompozycji. Mo偶esz spokojnie przelewa膰 na papier swoje my艣li nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze s艂owa Je艣li nie jeste艣 pewien, czy to w艂a艣nie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybko艣膰, anonimowo艣膰, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰, redaguj臋 tekst i pomagam przy kompozycji. Mo偶esz spokojnie przelewa膰 na papier swoje my艣li nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze s艂owa Je艣li nie jeste艣 pewien, czy to w艂a艣nie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybko艣膰, anonimowo艣膰, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu przed oddaniem pracy sprawdz ja sobie u ekspertow, moge polecic Ci firme www.przeplata.info oni takze sprawdza Twoja prace tym programem, powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Program Antyplagiatowy
Zapraszam to przetestowania programu antyplagiatowego pozwala on na sprawdzanie r贸偶nych tekst贸w typu prace dyplomowe, artyku艂y. Sprawdza wszystkie zdania w tek艣cie czy kt贸re艣 z nich nie jest plagiatem nast臋pnie podkre艣la na czerwono zdania w kt贸rych znalaz艂 plagiat i okre艣la procentow膮 ilo艣膰 plagiatu. Program pobierzesz na stronie antyplagiat.net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty_plagiat
Chcia艂bym wam zaprezentowa膰 dzia艂anie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows kt贸ry umo偶liwia dok艂adne sprawdzanie r贸偶nego rodzaju tekst贸w czy nie zosta艂y wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem mo偶na sprawdza膰 dowoln膮 ilo艣膰 tekst贸w zar贸wno mog膮 to by膰 artyku艂y, prace dyplomowe. Wyszukane zdania kt贸re s膮 plagiatem program podkre艣la na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz ca艂kowity procent splagiatowanych tekst贸w. Zapraszam do obejrzenia filmiku instrukta偶owego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U wi臋cej o programie oraz pe艂n膮 wersje mo偶na zakupi膰 na stronie antyplagiat net albo kr贸cej jak np.Je艣li kto艣 potrzebuje sprawdzi膰 plagiat tekstu polecam stron臋 antyplagiat net Chcia艂bym wam zaprezentowa膰 dzia艂anie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows kt贸ry umo偶liwia dok艂adne sprawdzanie r贸偶nego rodzaju tekst贸w czy nie zosta艂y wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem mo偶na sprawdza膰 dowoln膮 ilo艣膰 tekst贸w zar贸wno mog膮 to by膰 artyku艂y, prace dyplomowe. Wyszukane zdania kt贸re s膮 plagiatem program podkre艣la na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz ca艂kowity procent splagiatowanych tekst贸w. Zapraszam do obejrzenia filmiku instrukta偶owego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U wi臋cej o programie oraz pe艂n膮 wersje mo偶na zakupi膰 na stronie antyplagiat net albo kr贸cej jak np.Je艣li kto艣 potrzebuje sprawdzi膰 plagiat tekstu polecam stron臋 antyplagiat net

Udost臋pnij ten post