Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniulka1987

FARMACEUTA SZKOŁA FARMACEUTYCZNA

Polecane posty

Witam kochani czy jest może ktoś kto uczęszczał uczęszcza bądź ma taki zamiar na studium farmaceutyczne (woj.łódzkie może znacie jakieś dobre szkoły).Ja mam zamiar wybrać sie od września i szukam opini na temat tego kierunku, czy jest trudno?jakich przedmiotów i materiałów jest najwięcej czy jest jakaś przyszłość bo takiej szkole oczywiście interesuja mnie tylko studium zaoczne ponieważ pracuję w tygodniu bardzo prosze o swoje opinie napiszcie mi cos ciekawego

Gość do autora...
przyszłość to raczej marna, jak zarobisz 1500 to będzie max. Moja siostra skończyła Am i jest mgr farmacji i u nich w aptece była taka jedna zatrudniona i zarabiała 1200 zł.

moja dziewczyna właśnie została technikiem farmacji, jest ciężko, chemia i matematyka to podstawa, wiem bo często ślęczała do nocy nad książkami, ale warto, z tego co wiem.

Gość nie wartooo
bo techników farmacji jest zbyt dużo, a płaca marne grosze

to od apteki zależy, moja Aga będzie teraz odbywała 2 letni staż, i dostanie 1200 pln miesięcznie, a po stażu, jeśli ją zatrudnią w tej aptece może liczyć na dużo więcej

Właśnie ja nie znam nikogo kto miałby ten tytuł technika farmacji..i nie wiem czy na studium jest aż tak strasznie?czytając wypowiedź troszke się wystraszyłam tej matematyki bo ja szkołe skonczyłam około 4 lat temu i boję się , że dużo uciekło z pamięci.....chciałabym porozmawiać z kimś kto robi takiego technika jest taki ktoś????????

Plum_Plum tak ja coś słyszałam o tym stażu i że tyle się zarabia a powiedz mi ciężko jej było zdać ten końcowy egzamin ?wogóle jak podchodziła do tej szkoły dużo nauki?a jakie woj.jesteście?

woj śląskie. Nie miała specjalnie problemu z tym egzaminem, skladal sie z dwoch czesci, pierwsza czesc z tego co widzialem-bo dostala do domu kopie po napisaniu- jest prosta, ale druga to ciezka sprawa

hmmm no to fajnie , przestraszyłam się troszkę tą matematyką ale wydaje mi się , że wszystko można sobie przypomnieć...a chodziła dziennie czy zaocznie?bo ja pracuje takze mysle tylko o zaocznych

Gość też się wybieram..:)
też się wybieram do technikum farmaceutycznego zaocznego. Maturę pisałam 6 lat temu- rocznik 86:P Boję się, ale muszę dać radę:)

a z jakiego woj.jesteś?bo ja szukam jakiejś fajnej a zarazem dobrej szkoły ja jestem z łodzkiego,a czego się obawiasz bo ja tej cholernej matmy ...co wiesz na temat tego kierunku?

musiałbym zapytać jak to jest z tą matematyką, bo z tego co pamiętam to takiego przedmiotu nie miała, cholera nie pamiętam,jeśli chcesz, to bądź na tym topiku o 19.30 a moja Aga wszystko Ci wytłumaczy

Gość zakochana narzeczona
no to i mnie wystraszyliście.. ja skończyłam właśnie technikum hotelarskie i chciałam zrobić również technika farmacji (2lata) oczywiście zaocznie.. kurcze ale ja z matmy to leże...