Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjazdpolatach

zjazdy szkolne/klasowe

Polecane posty

Gość zjazdpolatach

czy jest tu ktos kto wogole nie jezdzi na takie zjazdy bo np nie odczuwa takiej potrzeby? oczywiscie pytanie kieruje do osob ktore szkole konczyly np 10,20 lat temu a nie rok czy 2

Gość dffdffdf
nie jeżdze i nie mam zamiaru :) mam tych wszytkich ludzie w dupie, nic nas nie łączylo, tylko wspolna klasa

Gość kalina271
ja jerzdsze cociennije

Gość dlaczego nie chcesz jechać
nie lubiłaś swoich kolegów z klasy? ja uwielbiam takie zjazdy. mozna się pochwalić albo wyżalić, powspominać, zobaczyć kochane mordki po latach.:)

Gość antywszelkizjazd
Nigdy na taki zjazd bym się nie wybrała. Ale ja nawet nie wiem czy ktoś z moich szkół coś takiego organizował czy zorganizuje. Pewnie nie byłabym zaproszona... W każdym razie nie chciałabym, nie zależy mi na tym. Nie byłam lubiana i nie utrzymuję z nikim kontaktów.

Nie jeżdżę i nie mam takiego zamiaru.SKoro kontakt się urwał,ponieważ żadna ze stron nie miała ambicji go utrzymywać,to po co reanimować trupa?

Gość dffdffdf
nie lubilam, mialam tylko dwie albo trzy bliższe kolezanki w klasie, a reszta mnie nie obchodzila. a co do kolezanek to tez wiele razy na nich sie zawiodlam. poza tym nie mam ochoty zeby ktos mnie ocenial, jak wyglądam, wiadomo jacy są ludzie. i naprawde nie obchodzi mnie co inni robia po latach, a jak wygladają mozna zobaczyc na n-k

Gość asdfdfdsa
Gimnazjum skończyłam 9 lat temu i nie tak dawno pojawił się pomysł zorganizowania takiego zjazdu. Pochodzimy z małego miasta i nawet jeśli ktoś wyjechał to można rodzinę podpytać kto gdzie jest i co robi. Nie byłoby problemu ze ściągnięciem całej klasy. Ale ja zawsze stałam z boku. Jako jedna z niewielu nie byłam zapraszana na urodziny, Sylwestra itp. Na ten zjazd też się nie wybiorę, mimo że zaproszenie dostała i wtedy będę w mieście. Nie miałabym o czym rozmawiać z tymi ludźmi.

Gość zjazdpolatach
mnie naszly takie reflekcje bo jesem 16 lat po maturze i w moim lo co 5 lat sa organizowane huczne zjazdy z okazji iles tam lecia szkoly . teraz bylo chyba 235lecie. w sumie od czasu matury byl to juz 4 zjazd i nie bylam na zadnym mimo ze mieszkam w tym samym miescie co szkola.