Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Jak ja kocham Polaków

Polecane posty

Normalnie nie ma chyba drugiego takiego narodu świata gdzie ludzie tacy zawistni, tacy wredni, tacy gburowaci, tacy chciwi :) ciągle albo dresy albo dewoty, wieczne konflikty w polityce, dziękuję za to że się tutaj urodziłam :) nie zmieniajcie się :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.oo
ja też kocham Polaków: Pośdrawiam fsistkich Polków.

wypraszam sobie :P znam kilku swietnych polakow :P fakt ze wiekszosc osob jest taka jak wymienilas wyzej, ale co zrobic

Gość jniuhu
no jasne, ze przeciez ludzie na zachodzie sa idealni, zawsze mili, serdeczni, nigdy niec zlego o nikim nie pomysla, w pracy nie podkladaja swin, wrecz przeciwnie, politycy sie nie kloca, bo wszyscy robia przekrety, wiec nie maja sie o co klocic, no po prostu cud miod. Nie ma to jak idealizowac sobie swiat, ktorego sie kompletnie nie zna

po pierwsze znam rzeczywistość zachodu i wschodu, a po drugie rzeczywiście tam takie sporadyczne wypadki jak chciwy albo zawistny człowiek się zdarzają, ale Polska pod tym względem naprawdę sprawia wrażenie że serce rośnie, ja absolutnie się krytycznie nie wypowiadam o naszym narodzie, ja naprawdę się cieszę że tutaj taka mentalność jest :) najlepszym przykładem jest naturalnie kafeteria :)

kafe to tak Polska w miniaturze, ja tam jestem dumny że jestem Polakiem, coż mamy swoje wady, ale z biegiem lat to się zmieni, kiedy wymrze pokolenie PRL, oczywiście nie chcę nikogo urazić, ale PRL - owska mentalność jest do dupy