Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Nicolki :)

Chcę zrobić córeczce kolczyki. Gdzie w warszawie mozna?

Polecane posty

ma 8 miesiecy.

Gość 7zalamana777
A nie mozesz w domu? Mala igla, wyparzona i w spirytusie zanurzona i szybciutko przeklujesz

a czy to bezpieczne? nigdy tego nie robilam. boje sie ze cos jej zsrobie....

napewno nie rob sama w domu :O w ogole po co jej robisz to jeszcze male dziecko moze sobie pociagnac i rozerwac ucho :( nie rozumiem po cholere takiemu dziecko kolczyki. jak urosnie niech sama sobie zrobi. skad w ogole wiesz ze ona chce? daj jej zdecydowac :O

a skad wiesz ze ona chce wogole? niech zrobi jak urosnie i niech sama zdecyduje:O to male dziecko a jak sobie pociagnie i rozerwie ucho? powalona jestes :O

prosze bez epitetów.... moja kuzynka zrobila swojej coreczce i wyglada slicznie :) uwazam ze to bardzo ladna ozdoba i dzieci wygladaja uroczo :)

Gość O matko co sie stalooooooooooo
:o

a skad wiesz ze twoja corka chce tak wygladac? zalosne jest to co mowisz. wspolczuje twojemu dziecku pomysl ze dorosnie nie bedzie tego chciala i zostana jej wielkie dziury w uszach. nie wiesz jaka bedzie i czy zechce w nich chodzic:O jeszcze jej zrob tatuaz :O

no właśnie!

Gość kurosava
male dzieci z kolczykami wygladaja TANDETNIE sobie nos przekłuj jak Ci sie nudzi

a najlepiej zrób jej kolczyk w języku!

dziurki przeceiz sa male a nie wielkie :O jak nie bedzie chciala to nie bedzie nosila co za problem. w ameryce poludniowej i w indiach rytualnie sie dzieciom uszy przekluwa i nikt nie narzeka :O

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
Nie no przecież ona MUSI zrobić,bo kuzynka swojej zrobiła :O

indie to inny swiat. wyjmij sobie kolczyk i zobacz jak wyglada dziura. ona zarosnbie ale bedzie widoczna i wyglada to zwyczajnie brzydko. jak mizna decydowac za dziecko ktore jest nieswiadome? bo co chcesz pochwalic sie pzred kolezankami jakie masz slodkie dziecko? dobrze ze ja mam mądrą matke :O

Gość kurosava
strzel sobie z główki w sciane moze oprzytomniejesz...

czyli uwazacie ze dziecko powinno samo o sobie decydowac, tak? we wszystkim? może o tym jaką ma płeć równiez? bo i o takich pomyslach slyszalam :O

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
Aleś Ty głupia dziewczyno. Naprawdę.

kobieto o czym ty mowisz? ile tu masz lat? 16? bo jak czytam to mam takie wrazenie :O co innego ubieranie, decydowanie o szkole jak dziecko jest male ale co innego ingerowanie w ciało? chcialabys zeby ci matka zrobila kolczyk w nosie? no co przeciez wyjmiesz jak nie bedziesz chciala nosic :O

Gość na pewno żadnych kwaśnych
wszystkie wsiowe dziewczyny zjeżdżające do Warszawy właśnie tak kaleczą swoje córki. Jeszcze kolczym w intymnym miejscu jej zrób:( Jak możesz tak krzywdzić własne dziecko? Będzie dorosła, sama zdecyduje czy chce mieć kolczyki!!!

racja, może sobie pociagnąć i krzywde zrobić. Ja sama sobie przekułam uszy jak miałam jakoś 14 lat. ale taak zrób dzidzi dziurki w uszach bo w kolczykach będzie wyglądać uroooczo :o

tak serio to byla prowokacja :) ciesze sie ze tez tego nie popieracie :P też uwazam ze to obrzydliwe i tandetne.

Gość jaka kufra większość
wrrr, mi matka przekuła uszy na komunię, bo babci się uroiło że mi kupi na komunię kolczyki, co tam że nie nosze i nie mam uszu przekutych:O no to matka zabrała mnie do kosmetyczki-jakiejś głupiej suki która się ze mnie śmiała (byłam bardzo nieśmiała i to było widać), potem uszy nie chciały mi się zagoić kilka miesięcy, miałam wielkie ropnie, koszmarny ból, jestem dorosła i kolczyków nie noszę- ale mam przekute uszy bo się matce i babce uroiło że dziewczynki muszą mieć:O

hehe ale to dobrze ze tak ludzie reaguja w wiekszosci. ja nie wiem co te amtka maja w glowach:O