Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdyejejfhd

Byly zaprosil mnie do znajomych na fb! Zdj glowne ma z nową! :O

Polecane posty

Gość bdyejejfhd

Wczesniej go podgladalam i nie mial w ogole zdj, teraz sie boje na niego wejsc:( Bardzo mnie skrzywdzil. Oszukiwal, bawil i smial sie ze mnie .Szczerze chcialabym go zaprosic, ale nie wiem czemu. Po co? po to zeby widziec jak ją kocha?:( Jak przyjme, to moze sobie pomyslec, ze chwytam sie wszystkiego, zeby utrzymac znajomosc, bedzie moze myslal ze go nadal kocham i chce dzieki temu byc jak najblizej. Postanowilam, ze nie przyjme tego zarposzenia. Jak napisze do mnie, to napisze mu cos takiego, zeby mu kopara opadła:O Glupi huj😭 :O:( 😠 Kilka razy klocilismy sie, i usuwal mnie z nk, a potem przyjomwal spowrotem. gdy sie spytalam kiedys tam czy mnie przyjmie na nk, (teraz juz nk nie ma) to powiedzial mi, ze ma tylko tych znajomych z ktorymi utrzymuje kontak..Ta, nigdy w to nie wierzylam. Czyzby chcial mnie na nowo poznac? Tylko po co? jak ją ma.?:(

może po prostu jest zbieraczem znajomych, i ty albo on niedawno założyliście sobie konta i dopiero szukacie znajomych.

Gość kaziomizo
Olej dziada! Nie reaguj wcale, nic mu nie pisz niech się zastanawia, to go wykończy :D Buziak dla Ciebie! :*

Gość bdyejejfhd
Mic nie bede robic, ale tak strasznie korci! W styczniu byl koniec, w lutym sie spotkalismy przez przypadek, potym odiwedzilam go na nk, to napisal mi cos takiego, cytuje; "a ty tu czego szukasz? mowilem ci, daj nam spokoj...Kocham Dominike i nie chce miec z toba nic wspolnego. " :O no myslalam ze dostane pierdolca😭 boze, jak ja plakalam:( Wysle mu cos podobnego... juz wkrotce, bardzo bym chciala ,zeby napisal, i zeby poczul to samo co ja..wlasnie po to, by wiedzial ze tak naprawde 'nie tesknie' :O

Gość bdyejejfhd
Ma konto od nie wiem kiedy, ale on nie jest typem zbieracza. jak ostatnio bylam na koncie jego, to mial malo tych znajomych...ale jejku, on myslal o mnie,. ciekawa czy ta laseczka o tym wie. A przeciwienstwo mnie w wygladzie. Mi mowil ze jestem brzydka! wyobrazacie sobie?! ona jest gruba, niska, ma blond wlosy takie slomiane, duze cycki. ja jasna blondynka, szczupla, male piersi. Ja mam konto od jakiegos lutego, on chyba pozniej zalozyl. NIENAWIDZE GOOOOOOOOO! A KSIAZEK TO TA JUZ NIE MAM. ONA MA 20, JA 18

Gość bdyejejfhd
Mialo byc na koncu ze on ma 20 lat, i przeprazszam, nie wylacz. kapsloka:)

Gość kaziomizo
@ bdyejejfhd, pamiętaj nic nie rób! bo będzie miał satysfakcję, że jesteś na każde jego skinienie, będzie sobie żarty z Ciebie robił jeszcze. olej go! zajmi się czymś innym, nie myśl o tym. Buziak!

Gość bdyejejfhd
Dziekuje Kochana/y. Lepiej bedzie, jak wyjde z fb..ale co za dran, przyjal mnie wtedu kiedy sobie z nia zdj wstawil! Dupek..! A on wcale nie jest glupim chlopakiem, wrecz same paski i najwzyzsze % na studaich osiagal:( a co jelsi cos do mnie napisze? Moze bym mu napisal to co wtedy on mi? Wprost napisal jeszcze 'spierdalaj z mojego zycia!!'

Gość magdalenalena
dziewczyno,nie pogrążaj się. zerwij totalnie kontakt. wiem, ze to trudne, ale naprawde nie poprawisz swojej sytuacji. jeżeli jest z nią to znaczy, że ją kocha. ignoruj go, poboli i kiedyś przejdzie. nie żyj przeszłością, bo nie warto. gdyby był taki cudowny to ty byłabyś z nim na tym zdjęciu. trzymaj sie mocno,

Gość djkshjf
Dodam, ze jakies 3 mies temu zmienilam numer gadu, a on chyba o tym nie wie..bo tego raczej nie widac ze ktos zminil czy nie..no i chodzi o to, ze pewnie napisal do mnie, a tu nie ma zadnej odp:P Ale sie zdziwi idiota jeden. Juz sie nie moge doczekac kiedy napisze. tlyko po to by wiedzial ze ja nie odp. a bylo tak dobrze...co prawda myslalam o nim codziennie w jakis tam spospb, ale znow zaczne myslec..i po co mi to? Po co Bog to robi, mi go teraz 'daje'? No po co? niczego mnie juz nie nauczy:(

Gość frhyrhfgbfdg
Chciał Cię zirytować. To typ, który lubi wiedzieć, że innym mu na nim zależy. Zignoruj zaproszenie, a jak będzie pisał to nawet nie odpowiadaj albo odpisz cos w stylu "nie mam czasu" i nic więcej. Mój były też mnie zaprosił, zaakceptowałam, a następnie spytał, czy może nie mialabym ochoty na seks. Usunęłam debila, a jak potem pisał na gg już po kilka miesiącach to nie odpisywałam wcale, nawet jak już się chwytał tego, że niby ma do mnie ważną sprawę. Skoro Cię nie szanował kiedyś to Ty go traktuj jak powietrze.

Gość el ninka
łatwo to powiedzieć, jak się kolesi traktuje lightowo, gorzej jak sie naprawdę zakochała, powodzenia:)

Gość frhyrhfgbfdg
Jak coś Ci napisze to odpisz "odezwę się jak będę miała chwilkę" i się nigdy już nie odezwij, a teraz zaznacz przy tym zaproszeniu na fb, że go nie znasz osobiście :)

Gość frhyrhfgbfdg
No to czas się odkochać. Jeszcze to zdjęcie z nową laską. Od razu widać, że napisał po to, żebyś Ty poczuła się źle, a on dobrze. Trzymaj się ciepło

Gość el ninka
Ja np. nie umiem się odkochać.

po prostu go olej, nie dodawaj takiej toksycznej osoby do fb! ja go dodasz to pewnie powie tej swojej Dominice, zesie znowu odezwalas i jestes zdesperowana :D zignoruj go,to bedzie najwieksza zemsta

Gość djkshjf
macie racje dziewczeta! Odkochiwalam sie, tak na powaznie. To byl I-y chlopak z ktorym sie :*... A z ta dominika raz pisalam toz po naszym rozstaniu. ciekawe co w niej widzi. Ani bez empati pisze, ani bez zadnych emocji, tak nijako, zupelne przeciwiennstwo mnie!