Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatiko

liczy się seks ?

Polecane posty

Gość sympatiko

mam 20 lat, jestem dziewczyną i nie wyobrażam sobie,żebym mogła jeszcze kogoś pokochać czyście i niewinnie ... problem tkwi w tym,że nie miałam faceta, mam straszne potrzeby seksualne,którym daję jakoś upust,wiadomo o co chodzi ... spotykam się z kolegami ale nawet nie myślę,że mogłabym ich pokochać miłością czystą... nie potrafię się zakochać choć pragnę tego ale jednoczesnie jestem sfrustrowana,że nie kochałam się z nikim jeszcze i mam tak przeratajace mnie potrzeby seksualne... co mi jest ? czy możliwe jest,że ja się jeszcze zakocham w kimś bez pamięci ? bo jakoś za dużo karmię rozum ...

Gość sympatiko
ty też tak masz? :(

Gość sympatiko
ojej no wiesz o co mi chodzi ... taką miłością... no wiesz...z resztą nie wiem co to miłość, także ..:(

Gość sympatiko
bardzo proszę o pomoc, to mi rujnuje życie ...:(

Na pewno jestes zdolna do milosci, tylko jeszcze nie poznalas odpowiedniego faceta ;) Ja po raz pierwszy tez sie zakochalam "dopiero" w wieku 20 lat :)

Gość sympatiko
ale ja nie wiem czy jest jakiś odpowiedni skoro ja zawsze wszystko analizuje i desperacko pragne i miłości i seksu ...

Wiekszosc ludzi pragnie milosci i seksu :) Chyba ze sa aseksualni :) Gdybys nie chciala tych rzeczy, to wtedy bylby powod do zmartwienia. Jestes zdrowa mloda kobieta i dlatego tak masz... Ja tam wierze ze dla kazdego jest "ktos odpowiedni", tylko trzeba sie rozgladnac albo po prostu zaczekac. Wiem ze ciezko sie czeka na nadejscie faceta jak w Tobie az buzuje... ale warto zaczekac bo jak juz nadejdzie to zwali Cie z nog :)

Gość sympatiko
miłość zwala z nóg ? pomyśleć,że ja na siłę sama sobie powodowałam motyle w brzuchu i na siłę chciałam sie zakochać, już nawet sobie to wmówiłam ale po 2 dniach mi przeszła ta szopka ... kurwa, jak mi się płakać chce :(

Tez tak mialam, chcialam sie na sile zakochac w kilku facetach a tu za cholere nic. :( I przyszlo samo, niespodziewanie. Jak po dwoch dniach przechodzi to nie milosc a zauroczenie. Nie ma nad czym plakac, wiem ze to frustrujace.... ale cierpliwosci 🌻 Warto poczekac, naprawde.