Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem kielbaske :P

Szary papier toaletowy kupujecie?

Polecane posty

hmmmm mi on jakos kojarzy sie ztym ze kupuje go ludzie, biedni....

Gość cycelia
prawda

Gość Echo.
a co masz taką doopę delikatną? jak mnie wkurwiają takie kurtyzany:o moja siostra też pieniędzy na nic nie ma ale dzieci muszą mieć kolorowy i pachnący papier bo innym się nie podetrą :o patologia :o

Gość jest ekologiczny dlatego go
kupuje a nie uwazam sie za biedna:P zreszta nie musze miec papieru zapachowego i za 10zł by poczuc sie lepiej:D

Gość Dyroton
biały velvet

nie mowie ze mam delikatna dupe, tylko po porostu wstyd by mi bylo brac, a jeszcze w taki sklepie gdzie pelno znajomych... moze i glupia jestem ale jakos tak :P glupio

Gość jest ekologiczny dlatego go
ja z tym nie mam problemu, naprawde:D jak mam kupic papier szary za 2zł i wiem ze to chroni srodowisko (te kolorowe, miekkie dłuzej sie rozkladaja itp) to nie kupie za 8zł papieru:) wole inwestowac np w ubrania albo kosmetyki za ktore płace wiecej, niz w papier toaletowy:D

Gość tak kupuję ten szary
makulaturowy, jakoś jeszcze nie umarłam

no to git:P

Gość świat w odcieniach szarości
Wikipedia: "Lekarze nie zalecają posługiwania się zadrukowanym lub perfumowanym papierem toaletowym kobietom, szczególnie cierpiącym na schorzenia okolic rodnych" ". Szary papier jest najzdrowszy. Czemu? Bo nie ejst chemicznie barwiony - więc szkodliwe substancje nie przenikają przez skórę okolic - no wiecie jakich;) do organizmu. Jest też odpowiednio szorstki, co moze podrażniać, ale też jest dziłaniem korzystnym. Kolorowe i bielone papiery, a szczególnie te zapachowe, wywołują alergie, nadwrażliwość, a prawdopodobnie tagże nowotwory! Polecam więc stary dobry szary." - http://oferia.pl/

Gość ja kupuje zwykly szary
ekologiczny i jest ok. kiedys kupilam jakis zapachowy i faktycznie milam uczulenie w miejscach intymnych

Gość tak tak do cha cha cha cha cha
nie wiedzialem, ze kaczki co d... w wodzie caly dzien mocza tez tu zagladaja, ale milo, milo

:P hmmmmm ktos jeszcze kupuje szaraka :P

ja też kupuje szary, po co wydawać tyle pieniędzy na kolorowy to i tak się wyrzuca, a świat się nie zawali jak użyję szarego

ja Cie duzo Was :D :P heheh ja ostatnio taa wczoraj kupilam za dyche :D drogi jak chooj :D

Gość kupuję taki który
kolorystycznie pasuje mi do łazienki. Poza tym szary papier zatkał mi raz a dobrze muszlę - musiałam się sporo namęczyć. No i szorstki jest.... Zapachowych też nie kupuję - bo mnie uczulają. Jeśli chodzi o kolorowe - to wolę te droższe - bo te tanie farbują, już miałam kiedyś zielony tyłek :-)

Gość pomyślał by kto
Kupuję tylko jak myję okna. Nie stosuję do toalety bo śmierdzi.

Gość raz mi się skończył
to podtarłem się ręcznikiem, którego oczywiście później używałem jako obrus na wigilię

Gość MARTA-ANNA
papier szary jest zdrowy i bardzo ekologiczny.nie interesuje mnie to ,zemoi znajomi beda sie ze mnie smiac ,bo u mnie w toalecie zastaja szary papier.przynajmniej po uzywaniu jego nie mam zadnych podraznien i to jest ok