Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkkggaa

co zrobic olac go??czy co?jak sie zachowac

Polecane posty

Gość olkkggaa

od jakeigos czasu spotykam sie z pewnym chlopakiem...jest ok ,fajnie spedza nam sie czasale on juz drugi raz na godzine przed spotkaniem odmawia bo nagle mu cos wypadło,a jak sie widzimy to tylko na godzine i juz sie spieszy...nie ma nikogo bo dobrze go znam,ale wqrza mnie to a niechce na niego naciskac... napisal dzisiaj ,ze nie moze sie spotkac mimo,ze od rana pisal,ze napewno sie spotkamy a w poludnie napisal,ze nie moze bo musi cos załatwic,wiec spotkamy sie na nastepny dzien...co mam mu odpisac??? chce sie z nim spotkac ale wqrza mnie to!!!

Gość napisz muw prost
żeby szanował Twój czas i żeby się odezwał, jak będzie miał ochotę na spotkanie na 100%

Gość olkkggaa
?podnosze...moze ktos jeszcze sie wypowie..ale dziekuje za rade

Gość olkkggaa
???

Gość misslady
dokladnie tak jak napisano, odpisz, ze Ty nie masz czasu jutro, ze juz masz cos zaplanowane... dziwne... rozumiem cos moze zdarzyc sie raz, ale w tak krotkim czasie juz drugi? I pewnie nie wiesz dokladnie o co chodzi, zeby zweryfikowac czy to prawda czy nie... Nie szanuje twojego czasu i juz probuje ustawic te znajomosc na zasadzie kto do kogo musi/ chce sie przystosowac... poki co pokazujesz, ze jestes w stanie ustawic siebie na straconej pozycji.

Proste. Umawiacie się dajmy na to na jutro. I TYLKO jutro masz czas. Jesli odwołuje, nie gdzisz się na inny termin w ciągu najbliższego tygodnia ( no może mniej). I znów sie umawiacie - on przekłąda, to znów nie masz czasu przez najbliższy tydzień. Inaczej nie będzie cię szanował.

Gość olkkggaa
dzieki dziewczyny...odpisal mi bo napisalam mu,ze nie mam czasu jutro a on odp to spotkamy sie w inny dzien moze... juz nic nie odpisuje na to

pogrywa z tobą. teraz powinnaś się przestraszyć że nigdy się znim nie spotaksz i szybko zadzwonić że masz czas. Nie odpisuj. szkoda słow.

Gość olkkggaa
dzieki dziewczyny,potrzebowalam tego...

Gość niechniechniechniech
widze ze tu sie wypowiadalo kilka normalnych osob , a pomozecie mi z moim problemem ??

Gość I LOVE YA
olać i to koncertowo. nie pozwól się ustawiać, bo życia mieć nie będziesz.