Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllla88

duzo zjadlam dzisiaj????.

Polecane posty

Gość malllla88

dieta 1000kcal ale dzisiaj to przecholowalam chyba... 2 jablka, 1 lod magnum, 2 kawalki chalki, 6 kostek czekolady, garsc orzechow w czekoladzie, 6 grubych plasterkow zoltego sera,kilka lyzek gotowanej mlodej kapusty....masakra...:/ zamiast zjesc cos konkretnego to podjadalam caly dzien...:/

Gość zuy potfur
W diecie nie licza sie tylko kalorie. Jak wpierdalasz takie niezdrowe zarcie to i tak bedziesz tlusta. Te twoje orzechy w czekoladzie to taka bomba chemiczna ze mozna by przy ich pomocy wyslac rakiete na ksiezyc :o

Gość malllla88
wiem:/ normalnie nie jem takich rzeczy,ale dzisiaj caly dzien poza domem, tu u kolezanki,tu u babci,tu u znajomych i sie nazbieralo taki gowno...

ja tez zjadłam z 1500 kcal brzuch mam ogromny ale od jutra kur musze sie wziasc za sb ,,,,

Gość malllla88
nie ma co odkladac na kolejny dzien...dzisiaj zrabalam ale nie napcham sie ciastkami ani innym gownianym zarciem na koniec dnia...doliczam jeszcze jedno jablko :P i modle sie zebym nie przytyla od tego jedzenia dzisiaj..

Nie chodzi o kalorie. Powinnaś wiedzieć czego nie powinno się łączyć, np. białka z tłuszczem lub węglowodanami. Wyjątkiem są warzywa, wprawdzie to węglowodany, ale dobre i można je łączyć ze wszystkim. Jak jesz ziemniaki, to nie mięso, itd, a słodycze powinnaś sobie darować przy odchudzaniu.

Gość 4324234234
dieta 100o kcal skutkuje tylko na niektórych, ja męczyłam się miesiąc, pierwszego dnia zesżło tylko kg wody, drugiego pół, potem wróciło.... Nie shcudłam nic, do tego doszło jo-jo po odstawieniu. A super chudnę na dietach ok. 1800 nawet... :(

Gość kursywaa
ja 2 kanapki z zoltym serem, zupa kalafiorowa (2 talerze:D) stek drobiowy, ziemniaki, salata ze smietana, polowa batona snickersa, jedna kostka nadziewanej czekolady, lód na patyku, actimel, 5 kromek chleba z pasta jajeczna (jajka, majonez,szczypior, przyprawy), banan

Gość fhdxx
a ile kalorii to: miseczka leczo, miseczka chudej grochówki, bułka mała z pasztetem drobiowym, trzy mini plasterki cammamberta, dwa plastry szynki?

Gość kitolkaa
ja dziewczyny schudłam jedząc co chcę trzymałam się tylko kilku zasad- nie słodzić napojów, słodycze ze sklepu odstawić chipsy-odstawić jak mam smaka na coś słodkiego to sama robię ciasto i tak z 58 zeszłam na 52 :)

Gość Dyroton
czekaj kupy.

Gość o jesuuu
A ja o 13 miske muesli z mlekiem, i o 18 porcje lodów smietankowo-truslawkowych. Czeka mnie chyba jeszcze herbata. Nie chcialo mi sie iśc na zakupy :p