Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plapla

BAŁTYK??? Poradzicie???

Polecane posty

Gość plapla

Hej Mam prośbę, wybieram się w tym roku nad Bałtyk i kompletnie nie mam pojęcie w jakie miejsce. Proszę poradźcie gdzie pojechać, jak macie jakieś sprawdzone miejsca, ewentualnie jakieś namiary. Nadmienię, że raczej jakieś spokojne miejsca, bo nie lubimy tłumów i naćpanej i pijanej młodzieży :(

Gość baltylajajaja
w Mikoszewie jest dośc spokojnie przy okazji możesz odwiedzić obóz w Sztuthofie

w Grzybowie kolo kolobrzegu tez jest spokojnie-takie towarzystwo mamuskowate z dzieciaczkami;) i piekna szeroka plaza:)

Gość plapla
właśnie ktoś mi powiedział, że mielno odpada, bo tam wieczna impreza. A na WP właśnie przeczytałam jakiś raport przeprowadzany przez unie o czystości europejskich plaż i najlepiej wypadła Łeba

u nas plaza czysta i rozminowana:P a w Mielnie rzeczywiscie wesolo i gwarnie-lubie tamtejszy klimat ale wiiadomo,ze kazdemu nie musi odpowiadac:)

Gość baltylajajaja
wiesz co generalnie Bałtyk nie jest czystym morzem choć sytuacja z roku na rok sie poprawia jeżeli chcesz spokój to ja radze wybrać się gdzieś nad jezioro

Gość ja tak z innej beczki
czy władysławowo różni sie pod tym względem do mielna, że imprezowo, tłoczno, głośno, gwarnie itp?

Gość a kołobrzeg?
?

w mielnie jest najglosniej:D nie znam drugiej takiem imprezowej miejscowosci nad naszym morzem jest wesolo,gwarnie i masz wrazenie,ze wszyscy sie znaja bo np wieczorem na schodach przy zejsciu na plaze jedno wielkie polewnko;) i nikt z tego problemu nie robi;)

Gość plapla
a może jakieś namiary na tańszy nocleg ;-)

Gość a kołobrzeg?
a wy mieszkacie nad morzem? :P

a to w takim razie musze sie wybrac do mielna ;)

na plazy to mamy kosze wiec i tam sie mozemy przespac:P ja w centrum z oknami na katedre:P tanszy tzn ile chcesz przeznaczyc?i jakie warunki? czy sam pokoj czy mieszkanie? jak sam pokoj to tylko radzikowo-dzielnica 4 km od centrum,portu i mola

Gość plapla
max 40zł/os, pokój 2-osobowy z łazienką, nie muszą być extra warunki, aby czysto było :-p

Gość plapla
dziękuję Ci baaaardzo :-) może akurat coś znajdę, a mój mąż to w ogóle wymyslił, żeby jechać w ciemno... żartowniś ;-)

ja nie radze w ciem,no, bo taniego noclegu w ten sposob raczej nie znajdziecie.

Gość njuu
Brzydula, pomocna jesteś. chciałabym aby do tego pokoiku, nawet nr 3, zabrał mnie ktoś kiedyś.. ; ) choc na 1 noc, romantyczną kolację. :)

Miejsc sprawdzonych jest oczywiście wiele, ile osób tyle gustów, ale wydaje mi się że ponad średnią wybija się Primavera z Jastrzębiej Góry. Wiadomo - polskie wybrzeże jest cudowne, ale czasem hotele to pożal się boże. I tutaj nie ma tego problemu, kapitalne miejsce także dla rodzin z dziećmi.

Gość falllll
wiesz to już sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, co Ci bardziej odpowiada, czy chcesz spędzić czas w bardziej spokojnym i kameralnym miejscu, czy może jakieś większe miasto?

Gość gość
no to fakt dużo zależy od naszych upodobań, ja wolę te większe miasta bo zawsze jest tam co robić, Gdańsk na przykład jest bardzo pięknym miejscem. Poza tym w Dworze Oliwskim można bardzo dobrze zjeść, albo poddać się zabiegom w spa. Myślę, że to byłby jeden z ciekawszych pomysłów na spędzenie wolnego czasu.