Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zefiryna000

jakie macie zdiagnozowane przyczyny trudności z ciazą

Polecane posty

Gość zefiryna000

jestem ciekawa jakie macie postawione na 100 % przyczyny dlaczego nie mozecie zajśc w ciaze piszcie dziewczyny chciałabym wiedziec co jest najczestszą przyczyną

Gość sok z gumi-jagódek
ja miałam stwierdzoną podwyższoną prolaktynę. po pół roku brania bromergonu prolaktyna jest juz w normie. ale niestety w ciąze zajsc nie mogę dalej. hmmm . . . porobiłam tez badania innych hormonów, wszystkie w normie, wiec myslę, że przyczyna tkwi w mojej głowie. mąż się przebadał - równiez u niego wszystko w porządku.

Gość zefiryna000
wiem ze jest duzo watków na ten temat ale porozrzucane chciałam zebrac to troche chociaz naprawde mnie ciekawi jakie sa przyczyny ja sie wlasnie przymierzam do badan bo w ciaze jak nie zachodze tak nie zachodze cos jest na rzeczy na pewno . Nie jestem pewna czy mam owulke bo od pewnego zcasu mierze temp i w pierwszych dniach cyklu mam 36,5 a zaraz po @ 37 ,00 i tak sie urtrzymuje do kolejnej @ ani mniej ani wiecej zadnych skoków , nic . Dodam , ze mam 30 latek juz .

Gość to zależyyy
a jak długo nie możesz zajść?

Gość zefiryna000
10 cykl

Gość zefiryna000
i od 8 mierze temp i caly czas to samo czy to mozliwe zeby co cykl nie miec owu?

Gość to zależyyy
to tak jak ja i też mam 30 lat...wiesz może być coś na rzeczy, albo i nie, to jeszcze nie jest aż tak długo

Gość to zależyyy
możliwe, ale tylko przy dużych problemach ginekologicznych...