Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greye

dotykał "go" - ciąża?

Polecane posty

Gość greye

witam, możliwe, ze partner dotykal go, poprawiajac go sobie w bieliznie (na poczatku jak tylko zaczal mu stac), potem sie calowalismy namietnie i wiadomo, raczki chodzily po pleckach i po ok 5-10 min od dotkniecia go wsadzil mi palca do pochwy. czy powinnam sie bac?

Gość sudrykoniec
tak! Od tego zwykle są ciąże mnogie!! do szkoły, DEBILU!

Gość greye
proszę, powiedzcie mi, czy powinnam się bać, że jestem w ciąży? czy preejakulat występuje od razu po kilku minutach od chwili, gdy penis stanie? po 5-10 minutach od tego, jak mój chłopak go sobie poprawiał , wsadził mi palec do pochwy, dni chyba płodne miałam

Gość ana 26
a ile Ty masz lat dziewczynko? bo z Twojego pytania wnioskuję, że niewiele i na biologii chyba jeszcze tego nie przerabialiście

Gość czy-mam-sie-bac
mam 20 lat, ale nie miałam wcześniej z nikim takich bliskich kontaktów.

Gość greye
to na górze ja pisałam, tylko pod innym nickiem

chyba 3 raz ten sam temat. brak mi slow. niech jej ktoś kurwa napisze co i jak bo przez caly dzien bedzie takie tematy zakladac. nie jestes w ciazy !!! i idz pobaw sie w piaskownicy !!!

Gość greye
ie było wytrysku, ale ten preejakulat... ale chyba plemniki w tym śluzie dopiero są na kilka chwil przed wytryskiem? włożył mi tego palca po kilku minutach, najmniej 5ciu ale mógł to być dłuższy czas

Gość TaSamaCoZawsze
Szanse że jesteś w ciąży od takiego czegoś są znikome, prawie żadne. Więc zamiast zadawać tu głupie pytania, poczytaj w internecie o tym.