Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone oczka 2

Zadbana i nie jednoczesnie.

Polecane posty

Gość zielone oczka 2

Mam odwieczny problem z wlosami, bo zawsze je mam rozczapirzone. Dbam o siebie, cialo, cera, ubior, tylko co z tego, jak te wlosy przyciagaja uwage i wyglada to jakbym o siebie nie dbala. One sa takie troche krecone, grube, sztywne do tego poniewaz mam juz 4o lat siwieja i tez z tym farbowaniem caly klopot, bo niby chodze do fryzjera, ale chyba za rzadko, bo zeby ukryc juz niewielkie odrosty, to musialabym chodzic co 2 tyg. Czy mozecie mi dziewczyny cos poradzic? Bardzo Was prosze.

Gość zielone oczka 2
nikt nic? no prosze Was.

Gość proponowałabym
zrobić balejaż nie widać tak szybko odrostów , mam również siwe i chodzę do fryzjera co 3 miesiące :) moimi wypraktykowanymi kolorami sa : jasny brąz i jasne pasemka z tym że tych jasnych mniej niż połowa POLECAM wypróbować !

Gość zielone oczka 2
Oki dziekuje, już mi wlasnie raz fryzjerka proponowala. A czy ten balejaż niszczy wlosy mniej niz farbowanie calych wlosow, bo rozumiem, ze w jakims sęsie, to jest rozjasnianie?

Gość proponowałabym
spokojna głowa nie niszczy zbytnio jakoś bardziej niż farbowanie , tym bardziej że robisz to częściej niż ja ..czyli ja chodze raz na 3 miechy i jest wystarczająco dobrze odrosty widać ale makabry nie ma :) dodam że włoski mam średnio krótkie .. czyli takie odrośnięte krótkie ale nie półdługie haha moje tłumaczenie jest komiczne ...mam nadzieje że coś załapiesz :D skuś się raz , na pewno nie pozałujesz

Gość raz w życiu miałam balajaż
miałam bardzo gęste włosy, a po tym zabiegu wypadły mi wszystkie te rozjaśniane - a więc ok. połowy wszystkich włosów. Fryzjerka mówiła, że tylko są spalone, że odrosną - nigdy nie odrosły. Ale, jak pisałam - miałam wręcz nienaturalnie gęste, więc i tak ich dość dużo zostało - na szczęście. Od dłuższego czasu farbuję, sama w domu, co najmniej raz w miesiącu, czasem raz na trzy tygodnie - też mam dużo siwych i szybko widać odrosty, szybko mi rosną. Farbuję całe włosy - bo nie umiem samych odrostów, poza tym często zmieniam farby i kolory, nie lubię dwa razy pod rząd używać tego samego. Nie mam zniszczonych włosów - mimo różnych eksperymentów. :-)

Gość proponowałabym
ta Pani powyzej to chyba miała niedouczoną fryzjerkę , ja balejaż robię już dobrych parę lat i nic złego się nie dzieje trzeba iść do fryzjera a nie do koleżanki która się uczy :)

Gość proponowałabym
no ej .. ale co mają proste włosy do siwizny i farbowania ?