Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony :(

Mój Penis

Polecane posty

Witam, w pazdzierniku koncze 16 lat, i mam wielki problem, ale zanim o nim opowiem chce sie dowiedziec czy te rzeczy mają coś do tego. Trochę wolniej się rozwijam, ale normalnie, ząbkowanie miałem mocno opoznione, nie mam jeszcze mocnego zarostu na jajach i pod pachami dopiero zaczynają rosnąć... Nie mam spermy co jest 1 z moich wielkich obaw ;/ normalnie mi staje itp tylko nie mam spermy, oraz żołędzia ;/ czego się bardzo boje, a dodatkowo mam bardzo malego penisa, nie wiem czy będzie mial więcej jak 8 cm, na oncu u samej góry jakos dziwnie skora zwisa i wydaje sie krzywy, mialem jusuwanego wodniaka i mi sprawdzali te rzeczy i wszystko bylo w 100 % dobrze, ale teraz jak mam takie dylematy to wątpie, co wy o tym sądzicie, wszyscy mowia ,że penis rosnie do 21 roku życia a sperma pojawia sie do 18 roku, ja mam juz ten plyn jakis ale nic wiecej, najbardziej mnie przeraza wielkosc penisa, brak żołędzia i ten dziwny kształt, ta skóra na samej górze przechylona w bok wisi nawet jak mi stoi, pomocy, doradzcie !

nikt więcej nie powie ?;/

Gość pokaz zdjecie to
powiemy czy wszystko oki tak na sucho to nie jest zadna diagnoza

Gość wróż Jaromir
bez żołędzia oK? faktycznie perwersyjna