Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promenadaa

Promenada Wojnarowa

Polecane posty

Gość promenadaa

czy jest tutaj ktoś kto miał wesele w Wornarowej w domu weselnym Promenada??

Gość kwiatuszek 12
witam ja tam miałam przyjęcie weselne na 140 osób co mogę powiedzieć to to że jeśli bym robiła jeszcze raz wesele to tylko tam, jedzenie świeżę smaczne stoły suto zastawione obsługa błyskawiczna z uśmiechem na twarzy. Co do ceny jak była uzgodniona przy umowie 1,5 rok taka była przy rozliczeniu to nie spotykane a ważne przy takim wydatku jakim jest organizacja całego wesela. Mogę go polecić. pozdrawiam Ewelina i Jarek

Gość gość
ja tam miałam, i ja akurat nie polecam, szef wszystko pomieszał, niby przepraszał ale to nie zwróci zamieszania, nie jestem zadowolona, nie poinformował nas ze w dniu naszego wesela go nie będzie, ok nie musi ale zostawił to osobie bardzo nie kompetentnej, nic nie wiedzącej, zamiast sie pytać nas co i kiedy wszystko było jak ona sobie zażyczyła, wiele rzeczy pzez to zniszczyła, no i studzienka za lokalem była nie zamknieta, dowiedziałam sie dopiero później gdzie o mało tak nie powpadały najmniejsi nasi goscie, co do jedzenia tez wiele minusów, ale juz ujdzie, nie bedę już pisać bo ja poprostu jestem nie zadowolona,