Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiiiki ach praaawikiii...

Dziewczyny, dlaczego???

Polecane posty

Dlaczego macie syndrom Matki Teresy i ciągle przesiadujecie na topikach zakompleksionych prawiczków, tłumacząc im w kółko to samo, skoro ONI TEGO NIE CHCĄ? To nie są zagubione dzieci, które wyprostujecie, wychowacie i wyprowadzicie na dobrą drogę, a one ze łzami w oczach wam podziękują :D To są sfrustrowane, wulgarne przygłupy, uważające, że kobieta leci na wygląd i kasę = każda to kurwa, a wy jeszcze tych matołków głaszczecie po główkach i pocieszacie :O Dzielicie się nawet z nimi szczegółami ze swojego życia osobistego, opisujecie, że wasi partnerzy też kiepsko wyglądają/kiepsko zarabiają, a mimo to znaleźli miłość, no to prawiki wam zaraz agresywnie jadą, że widocznie jesteście gównianymi pasztetami i wzięłyście sobie takiego faceta, bo na lepszego nie macie szans... Każdy normalny człowiek by się w tym momencie wyłączył z rozmowy, a wy dalej siedzicie, piszecie i pocieszacie te żywe gówna dławiące się własną frustracją... DLACZEGO? :D

Gość bo wiedza ze prawiki maja
w duzej czesci racje, moze przedstawiaja to na wyrost i w krzywym zwierciadle, ale jednak troche tej racji maja, no i tlumacz im i przekonujac przekonuja tez same siebie, ze nie sa ani materialistkami, ani szmatami :D nie mowie ze sa, ale czujac ze pewne mechanizmy postepowania nie sa im obce utozsamiaja sie po trosze z tymi, na ktore prawiki tak najezdzaja :p

1. ALbo kobiety są takie jak autorka posta głupie 2. Albo ... są po prostu wrażliwe, pomocne... jak każda kobieta powinna być... tu nawet nie chodzi o JEJ interes.. chodzi o DOBRO biednego człowieka który szuka pomocy ;-) Wybierz... 1 albo 2 ... którym typem KOBIETY jesteś ? Bo jeśli jesteś facetem to pewnie dodasz kolejne gówno jak moje ;D

Dobre :D Coś w tym jest! Bo nie wyobrażam sobie, z jakiego innego powodu można tyle siedzieć i kopać się z koniem, niż właśnie wmawianie samej sobie pewnych rzeczy :D No chyba że jakaś nowa na kafe myśli, że taki prawik to zagubiona, miła dziecinka, i można zrobić dobry uczynek wskazując mu drogę :D i poprawiając samoocenę :D

"chodzi o DOBRO biednego człowieka który szuka pomocy" Buhahahaha :D

O! Zgadzam się z poprzedniczką :D Bo przecież prawiki to tez ludzie... tak jakby nie było 23 letnich brzydul które też chciałyby zaliczyć... Takie życie - jednego obdarzy naturą, drugiego inteligencją... a setnego tym i tym :D Lubię być 1/100 :D

Gość Sputniczku popracuj
nad składnią, bo ani jedno zdanie się kupy nie trzyma 💤

Wybaczcie :D Wypiłem ilość alkoholu po której leżelibyście pewnie martwi :D Zdarza się na Ukrainie gdzie 0.5 L kosztuje 9 zł a piwo około 1.3zł .... Ale mimo to staram się.... I ciągnę dalej tezę że KOBIETA ma wrodzony instynkt macierzyński by zajmować się osobami słabszymi... "legenda głosi" że gdy jest bójka o kobietę to większą szansę ma ten co przegra ;-)

Gość spyutnikpijany
to prawda ze baby tam sa łatwe i puszczalskie? tak mowia u nas w polskca haj wodka

Taaa ;-) są w chuj łatwe ( przynajmniej studentki w moim akademiku :D ) Ja mam dziewczynę to tam stronię od nich ale mój kumpel rucha prawie codziennie :-) ... Tanie ? Czasami wystarczy że powiesz że jestes Polakiem i jest Twoje ... Ale to pewnie tylko Lwów, Tarnopol i inne dawne POLSKIE miasta.

Taaaa... jest... ale ja jako lekarz musze mieć test na HIV :D I czuje sie odpowiedzialny na tyle by nie ruchać ukrainek ^^ PRZYNAJMNIEJ ja... nie wiem jak z resztą... W sumie wiem ale żal mi się przyznać... mam dziewczynę w polsce... to mnie ratuje przed HIV :D

Gość buhuehuehueee
:D

albo po prostu wiedzą, że udowadnianie prawikom ich beznadziejności jest irytujące i tak dla rozrywki w pracy się w to bawią ;)

Gość fawila jak zwykle nie
zrozumiała topiku, ale uznała za koniecznie dodać swoje 3 grosze :O