Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka w ciąży,

samotna czy meżatka w Anglii? co się opłaca?

Polecane posty

Gość gieniaheniaaaaaaaa
ja w Polsce też nie biore slubu,bo jako smaotna matka mam wieksze szanse na żłobek

tyle ze zadko kiedy samotna matka jest tak naprawde samotna, tylko na papierku a mieszka z facetem i niczym to sie nie rozni od malzenstwa.

Gość tadaaaam1010
Nie nawidze takich oszustek!

Gość Do geniehaa I tym podobnych
Brak mi slow ;/ ....wymowka bo zlobek..omg

Gość Do geniehaa I tym podobnych
vanillasky.. pisz, ja kiedys napisalam i nie zaluje. my z mezem zbyt ciezko pracujemy,zeby inni na tym korzystali! POPIERAM w 1000%!!!!!!!!!!!! Dokladnie !!!

Gość natalka0000
Ja tez popieram tymbardziej ze sama wychowuje dziecko i nie mam zadnego faceta. To tymbardziej nie nawidze jak oszustki kombinuja i sie podszywaja pod samotne matki dla kasy a tak naprawde zyja z facetem.

Powinno się karać oszustów, którzy wykorzystują benefity na dziecko w uk , a samotne matki, która faktycznie mają trudną sytuację, a osoby, których nikt nie pilnuje wykorzystują sytuację.

Gość szszybka
szkoda tylko ze tak malo tych kradnacych siedzi za tymi kratkami

Gość gość
bierz benefity ile wlezie to nie twoj kraj co sie przejmujesz bo widze ze tutaj polacy mieszkajacy to bardziej brytyjscy sa niz sami brytyjczycy :) ta ich wielka troska o ich wspaniala przyszywana ojczyzne gdzie moga realizowac swoje mozliwosci na zmywaku :D

Gość gość
P********i beneficiarze leniuchy cuchnace,oszusci,czlowiek sir musi martwic Bo jest uczciwy I nerwy tracic Bo maz tylko pracuje I ledwo to idzie I nie pobieram zadnego zasilku bo jestem ucxciwa wole spokojnie spac mam a wszyscy oszujuja ale to dlugo nie potrwa takich jak Wy to do wora chyba ze Na prawde sir nalezy....tak tak samotna matka az sie zygac chce!!!