Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooska sylvi

Opaski

Polecane posty

Gość lusialu
Jak groszki to bardziej mi się podoba czarna w białe groszki, ta kolorowa jak szmata wygląda.

Gość opaski są bez
sensu, jak się ma ładnie wystrzyżone włosy to nie trzeba nic na głowę wkładać. Szczególnie denerwują mnie kokardki i kwiatki noszone przez stare babki. Jak w przedszkolu. hahahahahaaaa

Gość patrish
ja fanką opasek nie jestem ale jak ci sie podobaja to sobie kup. :) moim zdaniem stonowane kolory są lepsze niż te jaskrawe, ale każdy ma swoje zdanie. :)

Gość beatrixxx
Ja uwielbiam opaski. Mam dredy od paru lat i noszę szerokie opaski. Często robię je sobie z szalików i chust, ale kupuję też tradycyjne. To prosty sposób na wyglądanie codziennie inaczej.

Gość amidalaaaa1992
Uwielbiam opaski i wszelkie stroiki na głowę! Ostatnio zakochałam się w tym białym stroiku ze strony: http://www.mojecialo.net/2011/06/letnie-ozdoby-do-wlosow/ Nie wiem jak to wkleić inaczej :( chodzi mi o to pierwsze zdjęcie na górze takiej laski z wielkim kwiatem na głowie... Za tydzień idę na wesele i nie wiem gdzie mogłabym dostać coś podobnego. Help!

Gość do mafijki
Dzięki, jest czym się zainspirować. Nawet nie myślałam, że jest tyle różnych ozdób, a przede wszystkim sposobów ich noszenia. Pozdrawiam Cię :)

Gość el mariacci
Obejrzałam ;) Niektóre super, za to niektóre jak serweta babci.