Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to zabkowanie czy katar

cora nie chce jesc wogole!!!!!!

Polecane posty

moja corka ma 8miesiecy. od jakiegos czasu nie chce jesc. od piatku ma katar i WYDAJE mi sie ze zaczela zabkowac. ale nie wiem jak wyglada zabkowanie u dzieci:( je juz wszystko tylko z lyzeczki. jak chce ja nakarmic to zaciska buzie i odwraca glowe... robowalam dawc jej kaszke z butelki ale wypluwa smoczek, wode pije normalnie.... czy to moze byc przez katar czy przez rzekome zabkowanie?

up

Gość mamadzieci:)
moja córa też tak ma hyh nic nei chce jeść ale pżóno zaczęła ząbkować ma teraz 14 miesięcy tylko pije a o jedzeniu niema mowy ;/wiec daje jej tylko dwa posiłki rano w sumie mi wypija mleko koło 7 a je dopiero o 13 ale zjada 3 serki dosć duże...a potem nic wieczorem próboje jej coś wcisnąc ale niestety nie zawsze sie to udaje;/

trzeba najpierw wykluczyc zapalenie ucha-wtedy dziecko nie chce ssac, jesc z wiadomowego powodu. Moze przeszkadza jej zatkany nos, wiec przed kazdym karmieniem odciagaj wydzieline z nosa. Nie ma plesniawek, aft???? jesli to wykluczysz to zapewne przyczyna sa zabki

Gość mamadzieci:)
Moja córa jest zdrowa akurat nic jej niedolega nie ma zapalenia an i pleśniawek niema również kataru poprostu nei chce jeśc od tyg :) ale miewała tak wcześniej dwa tyg tek mi nie chciała jeść apotem juz normalnie tylko że na 14 miesięczne dziecko to ona waży 9.5kg ...ale nei jest chuda lekaż powiedział że jest ok robilismy badania moczi itp wszytsko wyszło prawidłowe ..

ja to az dostaje bialej goraczki jak ona nie chce jesc. jeszcze z miesiac temu jadla 5posilkow dziennie a teraz wcisne w nia ledwo 3:(