Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perr

Czy fakt, że facet nie jest wierny działa na kobiety zachęcająco?

Polecane posty

Gość Perr

Cześć! Śledząc wątki na tym forum zauważyłem, że dużo kobiet ma problem z niewiernością swoich facetów. Co więcej decydując się na związek z nimi miały świadomość tego, że ich facet podoba się innym kobietom i inne kobiety również nie są mu obojętne. Jak się kończy próba usidlenia playboya już pokazała wam Alicja Bachledowa Curusiowa. Czy wy się nigdy nie nauczycie rozpoznawać dobrych kandydatów na mężów od dyskotekowych lovelasów? ;] Zapraszam do dyskusji.

Gość ***(***)***
wiekszosc kobiet tak ma, ale ja zawsze wolalam tych niesmialych i spokojnych, co nie maja kolegow i nie imprezują. moj tata jest taki, nigdy nie zdradzil mamy. i sama mam teraz chlopaka w tym stylu 🖐️

Gość bo taki e powiedzenie jest
ze facet chce kobiety grzecznej dla wszystkich a niegrzecznej dla niego a kobieta faceta niegrzecznego dla wszystkich a grzecznego dla niej nie wiem czemu, ale kobiety podnieca wrecz to, ze inne leca na jej faceta im bardziej sa o niego zazdrosne tym wieksza ochote maja na niego jesli facet jest wierny i oddany to po jakims czasie najpozniej im sie nudzi i znajda takiego ktory te emocje u nich obudzi niestety tak jest w 99% przypadkow, one same nie wiedza czego chca

Gość jestem_kobietą
mnie taki zniechęca na starcie, wyczywam takich na kilometr, to że się podoba innym nie ma znaczenia, bo nie zamknę go przecież w klatce, ale wierność to podstawa

Gość Saymonn
Ten wątek dał mi pewną myśl jak zdobyć dziewczynę marzeń ;] wystarczy, że zatrudnię garść prostytutek które będą udawały że są mną zainteresowane, a wtedy ta własciwa kobieta doceci, że uderzam akurat do niej :D

Gość natuska85
Bzdura jakaś. Ja się brzydzę zdradą, I nie rozumiem po co być w "związku" jeśli ludzie się zdradzają. Zawsze można przecież znaleźć kogoś kto preferuje relacje typu "fuckfriends"