Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KwIaT_JaSmiNu_21

Czemu tak ciezko spotakac na swojej drodze tego wlasciwego faceta ?

Polecane posty

Gość KwIaT_JaSmiNu_21

Tak jak w temcie... Kobieta kulturalna , zadbana, ladna i inteligentna nie moze znalezc normalnego faceta ... zawsze sie okaze bestia bez serca przez ktora marnuje sie pare lat swojego zycia albo jakis idiota co nie szanuje kobiet albo kobieciarz albo kurwiarz ... Gdzie sa Ci normalni faceci co kiedys byli ?? ktorzy zabiegali o kobiete ??

Gość Paulci@
Właśnie dlaczego ciężko o normalnego faceta? Gdzie oni są?

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
No owszem tylko ze kazda/y z nas ma swoje wymagania i swoje gusta ja np. nie chce takiego faceta ktory ma potrzebe dzien w dzien pic alkohol rozumiem to jest dla ludzi ale bez przesadyyyyy

Gość poruszenie_W_bokserkach
bo dziewczyny własnie ciągnie do takich chamów i drani a normalni zostają sami temu ciągle narzekacie na nas ;)

Gość a mi szkoda
:) ciężko, ale się da;) trzeba sobie sformułować, co jest tak naprawdę dla Ciebie ważne - dla Ciebie, a nie - dla otoczenia, wiedzieć, co się w facetach lubi, co nas kręci; mieć świadomość, że wszystkiego ta druga osoba za nas nie załatwi (tzn. lubić siebie, swoje życie, zmieniać je tak, żeby było coraz fajniejsze); i wtedy: trzask-prask się pojawia taki, o jakiego chodzi :)

Gość . . . . . . . . . . .
taaaa. kiedyś zabiegali o kobietę. :-D :-) :-D ale się uśmiałem :-D :-D :-D . a poza tym KOBIETY TEŻ SIĘ ZMIENIŁY

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
Owszem ale nie kazda kobieta leci na gbura i prostaka ;/ tak kobiety tez sie zmienily ale nie wszystkie kobiety przeciez sa takie same ;P

Gość a mi szkoda
a tam, gadanie :) zabiegają i lubią to robić;) przynajmniej niektórzy :) nie ma tak, że są tylko dwie skrajności: zapłakana ciapa albo maczo, co jak nie bije to nie kocha; między jednym a drugim jest cała masa fajnych facetów: których kręci bycie wielkim, silnym mężczyzną, co chroni swoją kobietę przed całym złem tego świata;)

Gość Paulci@
Często jest tak że przystojni faceci myślą że mogą mieć każda i nie szanują kobiet a znowu ci o mniejszej urodzie szanują ale wg mnie facet musi się podobać i fizycznie i z charakteru

dlaczego kobiecie ciężko znaleźć faceta przystojnego, inteligentnego i wrażliwego??? Bo wszyscy już mają swoich chłopaków.

A tak na serio to zauważyłam pewną przypadłość w wymaganiach kobiet i facetów. Faceci oczekują mega olśniewających , emanujących seksapilem kobiet, mimo że sami nie mają wiele do zaoferowania. Kobiety robią maślane oczy do gości wyciągniętych z żurnala , a same najczęściej do pięknych nie należą. Oczekiwania im mniejsze , tym mniejsze rozczarowanie.

Gość zbulwersowany82
Tutaj jestem ;)

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
oszem ale tak jak napisalam nie kazda kobieta jest taka sama .... nie kazda ma wymagania cholera wie jakie :P uciekam do pracy :P pozdrawiam

Gość Paulci@
Niektórzy też lubią wyzwania i podświadomie wybierają osoby które nie są mini zainteresowane jako partnerem na coś stałego tylko na jedną noc

Gość fgfgfggffg
jak sama sie nie szanujesz to trudno zeby ktos cie szanowal

Gość Perr
Nie umiesz szukać i właściwie oceniać, albo za szybko się zakochujesz. Randkowanie to jeszcze nie chodzenie ze sobą - to takie spotkania zapoznawcze. Decyzja o tym czy ze sobą chodzicie powinna zapadać po 3-ciej randce. Jeśli twoje obserwacje potwierdzają, ze facet ma więcej wad niż zalet to dajcie sobie spokój. Jeśli on się zaangażuje to wygrałaś - możesz mu stawiać warunki ;]

Gość Xyz:)
Ciężko w życiu znaleść swója druga połowę ale jak się przestaje szukać to ona sama przychodzi;)

Gość Normalna Kobieta z Łodzi
Normalny Facet , gdzie Ty się uchowałeś?

Masz moje gg, jezeli chciałaś porozmawiać to nie musimy tego robic publicznie. Ale że z niego nie skorzystałaś, szansa przepadła. Odpowiem na Twoje pytanie: Uchowałem się nie lecąc jak pies bez rozumu na kawałek cycka, miniówke i buzke typu "jestem słodka pusta dziunia". Znam siebie i wiem kogo szukam. Moze to mnie uchroniło przed zwiazkiem z jakąś chodzącą impotencją intelektualną.

Gość Normlna kobieta z Łodzi
nie korzystam w pracy z gg:]

hah stara panna, napewno młodsza od Ciebie, lepiej skup się na meczu- FORZA ITALIA!

Też sobie kiedyś kupie psa. Będę sie z nim przechadzać po Nowomiejskim. Taką mam wizję:)