Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość made89

sex z 22 latnią dziewica?

Polecane posty

Gość made89

mam 22 lata, tyle samo co moj facet. spotykamy się od kilku miesięcym nie wiem czy coś do niego czuję czy to sama namiętność. w każdym bądż razie wczoraj doszło między nami do zbliżenia, ale ja w ostatniej chwili wyznałam mu że nie jestem gotowa. powiedziałam mu że jestem dziewica po czym dowiedziałam sie ze on miał w sypialni 19 dziewczyn... nie chce zeby potraktował mnie jak kolejny trofeum, ale z drugiej strony jeszcze nikt nie rozpalał tak moich zmysłów.. co robić?

Gość kipkut
zakiś ogóra

Gość 199999999999999999
dziewczyno uciekaj masz przeczucia ze jestes kolejna to wierz w to co czujesz, o potrafi rozpalac i wykorzystuje to jak widzisz po numerkach ty bedziesz 20-sta jeszcze nie jestem rozpali cie do czerwonosci, jesli nie chcesz zalowac do konca zycia tego pierwszego razu z takim palatem to zmykaj poki czas

Gość nic nic
22 lata i dziewica ???? Czyzbys taka brzydka byla? Wiem ,ze utrata dziewidztwa to wazna sprawa dla kobiety ale nigdy nie kochalas kogos komu moglabys ten skarb podarowac ?

Gość nic nic - wez sie
stuknij w swoj glupi łeb. Trzeba byc brzydka bo sie jest dziewica? a pozniej ze kobiety sa puszczalskie bo syzbko traca dziewictwo, ale gdy je maja to sa brzydkie albo cos...ja piernicze co sie z tym swiatem porobilo? Ja ejstem arakcyjna dziewczyna, mialam troche chlopakow ale dopiero z obecnym stracilam dziewictwo w wieku 26 lat i nie zaluje. Wiec kochana autorko zastanow sie...jezlei nie jestes pewna ze chcesz je stracic akurat z nim to poczekaj...nigdzie Ci sie przeciez nie spieszy :)

Gość Daruu
Pełne podziwu,i uznania.Dziewczyna się szanuję,ceni,i zna swoją wartość.Ja jestem po ślubie kilka lat.Moja żona miała wtedy 24 lata,i była dizewicą......Jej siostra ma teraz 26 lat,i wiem od żony,że prawie na 100% jest dziewicą.Nie spotkała jeszcze tego jednego........na całe życie......A muszę wam popwiedzieć,że moja żona,i jej siostra są niesamowicie pięknymi fizycznie kobietami.Szwagierka już dwa razy pracowała na wystawie motoryzacyjnej we Frankfurcie/m w Niemczech jako chostessa.Raz dla BMW,drugi raz dla firmy Brabus tuningującej Mercedesa(zainteresowani wiedza,że na tego typu imprezach brzyduli nie znajdziesz).Wyszły by wam z wrażenia oczy........Do właścicielki tematu.......To bardzo rzadkie w dzisiejszych czasach,że kobieta mysli głowa,sercem,a nie tylko tyłkiem......Pozdrawiam,i życzę Ci kogoś naprawdę wspaniałego......

Gość MartaKrakow
Zgadzam się z przedmówcami. Sama późno straciłam dziewictwo, bo w wieku 27 lat z moim jedynym i bardzo mnie to cieszy. Trzeba być głupim, żeby myśleć, że dziewica po 20 to znaczy, że brzydka. Ciekawe jest to, że dwie najbardziej puszczalskie dziewczyny jakie znam, są naprawdę brzydkie (jedna ok 90 kilo i sypia z kolejnym żonatym ochroniarzem, druga sypia z każdym, który tylko ją chce) i takim zachowaniem chyba starają się same sobie udowodnić, że jest inaczej. Prawda jest taka, że jeśli kobieta chce, to ma możliwość co chwile mieć innego w łóżku, nie trzeba być pięknością. Akurat seks autorko zawsze zdążysz nadrobić, lepiej poczekaj i dobrze się zastanów.

Gość Co za świat. :D
"Dziewczyna się szanuję,ceni,i zna swoją wartość" Uważasz, że o tym świadczy dziewictwo? :D :D Raczej o tym, że zimna z niej ryba, że jeszcze jej się nie chciało. Współczuję jej mężowi. Będzie mu potrzebna kochanka. :)

Gość jestes coollllll
WIEDZ O TYM JAK JUZ FACET WIE ZE MIAL 19 KOBIET to dobry z niego pleyboy .co ci szkodzi daj sie wybzykac, cnota to wstyd w dzisiejszych czasach, jak ty sie uchowalas, nie chwal sie i obciachu sobie nie rob,zaden facet za zone nie che cnoty, co nie ma glebokiego gardla, o miesnia cipy wytrenowanego

Gość daruu
Do tych co myślą fiutami.......Czemu się denerwujecie?Przecież nikt wam nie broni,znależć sobie jako dziewczyne,nażeczoną,czy żonę taką co ją już dziesiątki,a może nawet setki facetów miało.Ciekawe jakbyś się związał z dziewczyną,którą już np.cała dzielnica d.....a?....Przykre.....bardzo przykre.

Do autorki: powiedz mu "No dobra, mam litość w sercu, więc Cię przelecę." Po czym rzuć w niego papierowym samolocikiem i wyjdź. Nie warto czemuś tak żałosnemu oddawać dziewictwa. Do babów: dzisiejsze czasy są obrzydliwe.

Od pierwszego dnia na kafe do dziś mnie zadziwia ze kazdy tu sie uwaza za ladnego atrakcyjnego tylko ze jakos na ulicy nie widac troche pokory ludzie. Pozatym wyglad sie nie liczy w zyciu.

Gość Peugeot407
Czy jestes az tak zdesperowana zeby stracic to dziewictwo? Jak się mówi A to trzeba powiedzieć też B. Nie chrzancie o cnocie i tym jak dziewucha sie ceni. Powiem tylko ze konia jej w łapie brakuje :P Ale żebys tak o tym na forum pisała, to się zdziwiłem :) Niektóre rzeczy powinny chyba zostac miedzy zainteresowanymi nieprawdaz?:)