Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowilahej

podoba mi sie koleżanka ale ona zgrywa niedostepną..

Polecane posty

Gość mowilahej

co ja mam myslec o tej calej sytuacji??? mam kolezanke ktora mi sie podoba ale mam wrazenie ze zgrywa niedostepna i trzyma mnie na dystans mimo ze czesto rozmawiamy, smiejemy sie, zartujemy, ostatnio w klubie na imprezie duzo tanczyli, przytalalismy sie itp ale jak chce ją gdzies wyciągnąc 1vs1 to odmawia zawsze mówiąc ze nie ma czasu itp...

Gość doswiadczony przez zycie pan
to teraz odwróc sytuację - olewaj dziewuchę - będzie myślala o co chodzi, przeciez przed chwila do mnie podbijal i sama zacznie sie angażować. To raz, a dwa to zacznij flirtowac z jakas inna kolezanka tak zeby ona sie o tym dowiedziala albo sama zobaczyla - ale to ma byc naturalne, nie moze poznac ze robisz to specjalnie 🖐️ jesli jest zainteresowana to sama zacznie sie zblizac a jesli po prostu traktuje cie jak kumpla -jest tez taka opcja, mimo ze jak mowisz flirtujecie - to nic nie zrobi.

Gość Natsuki
A może ona jest po prostu niedostępna, a nie taką zgrywa? Ja taka jestem, to nie poza. A może jesteś pasztetem, nie chce Cię urazić i tak się zachowuje :)

Gość pomaranczowy panicz
gdyby byl pasztetem to by z nim za duzo nie gadala, ja na ten przyklad nie zaszczycam rozmowa brzydkich dziewczyn dluzej niz kilka sekund

Gość mowilahej
ale to nie jest tak ze tylko z nią rozmawiam, mam w grupie okolo 4 kolezanek z ktorymi podobnie rozmawiam a nawet czasem dluzej jesli zaczal bym byc obojetny to ona nawet by nie zwrocila uwagi, poniewaz tak blizej to mnie ona zainteresowala dopiero od jakis 2 tygodni :) a wczesniej prawie caly rok malo z nia gadalem :D

Gość to że ty jesteś chamem
nie znaczy że i inni tacy są, co dziewczyna ma zrobić, jak autor ją ciągle zaczepia, uciekać z wrzaskiem na jego widok, czy chamsko zlewać? :O jest kulturalna, to zamieni z nim pare słów i tyle, a autor już sobie wyobraża nie wiadomo co, że każda panna powinna być wdzięczna, że na nią spojrzał, a skoro nie szaleje z radości, to pewnie taka poza cnotki niewydymki :O

Gość MamDzisiajWywaloneNaWszystko
FACET WIĘCEJ POKORY! Nie masz w domu lustra?;-) To sobie kup! Może nie jesteś w jej typie? Boshe jacy ci faceci są ZADUFANI w sobie!!!

ona nie zgrywa niedostępną, ona uważa, że masz w sobie coś z rycerza, zakuty ołowiem, łeb.

Gość no na pewno, po setnym
ruchu posuwisto-zwrotnym na fiucie, zmiana ręki.

Gość fdgdfgfdgdf
do "doswiadczony przez zycie pan" twoje rady są do bani, jeśli facet najpier się mną interesuje a potem dla zagrywki mnie olewa żeby mnie skłonić do zaangażowania to znaczy że jest debilem który lubi manipulacje... a ja od takich trzymam się z daleka!

Gość MamDzisiajWywaloneNaWszystko
blondyn ja znam trochę inne powiedzenie, że jak ktoś ma coś z rycerza to mózg zabity blachą;-) Na mnie też takie manipulacje nie działają jak wzbudzanie zazdrości na pokaz, od razu odpuszczam sobie delikwenta bo już wiem, że to dupek i wiem, że to taka żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi przez faceta! Intelidżentna jestem i tyle;-)

Gość kjkjk
doświadczony przez zycie pan - ma rację Miałem podobną sytuację. Zgrywała niedostępną. Zacząłem ją olewać, ba nawet obracałem się na jej oczach w gronie koleżanek i co..? Ano przyszła koza do woza i robiła to nieudacznie. Jeżeli ktoś tu jest manipulantem, to napewno nie facet w takiej sytuacji. Sorry, ale facet nie będzie się uganiał i poniżał przed jakąś księżniczką. Myślę, że w większości przypadków wynika to z ich urody, są świadome tego,że są "piękne" itp, myśląc,że mogą zdobyć każdego. Raz wdepnąłem w takie gówno i więcej nie mam zamiaru. Moge co najwyżej spojrzeć i olać zimnym moczem. Gościu znajdź sobie normalną dziewczynę, albo postaw tamtej sprawe jasno, tzn. porozmawiaj z nią.

Gość wdeptujtamgdziemaszwstep...
a my to sie nie mozemy doczekac jak z tego gowna sie wydostaniesz znaczy my cie przez policje i psychiatryki wydostaniemy bo jak widac slychac i czuc obok nie masz ochoty sie od ludzoi odpierdolic i jakbys zapomniala podrzezco ty to ise najwyzej w towarzystwie twoich kurewskich hujowych dup mozesz,,obracac,, a nie do miedzy innymi ,,ksiezniczek,,sie wpierdallasz ze swoja hujownia co w majtach nosisz i twoja dupa co zamiast ryja posiadasz ..,, niewzbroniony,,,nie wszystkie ,,gowna,, dla Ciebie smierdza jebana dziwko jakbys zapomniala obok

Gość jkjlj
do postu wyżej naucz się pisać zjebie, bo to patologia. Nie wiem czy cpałeś/cpałaś,ale popierdolilo cie calkiem smrodzie. Leje na ciebie zimnym moczem. Na zdrowie.

Gość CoSięNaTymForumDzieje?
Idę z tego forum-prawie wszyscy coś tu biorą czy co?! Ja już się pogubiłam o co tu chodzi i kto do kogo pisze?! Niezły mix! Najgorsze, że narkotyki dla młodzieży to chleb powszedni! Nie wierzę żeby pracownikom 02 tak odwalało? A moderatorki mają sjestę?;-) Mega porażka!