Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadfgsfgsfs

Zdradziła a teraz błaga o wybaczenie i chce wrócić

Polecane posty

Gość gadfgsfgsfs
to z tym naśmiewaniem sie z niej to rzecz jasna nie był podszyw. ;)

Gość Supremus Dux
Kurwa, najważniejsza informacja to ta o zdradzie. Reszta to bicie piany. Jak walnęła Cię w róg, to niech spierdala.

Gość gadfgsfgsfs
A wypowiedcie sie co sądzicie o tym tekście z lodami. Moja ówczesna sytuacja, która troche mnie wyczerpywałą intelektualnie była swoistego rodzaju wyzwaniem w zapodaniu ośmieszającego ją tekstu. Generalnie kontekst i fakt żę byłem wtedy troche podpity spowodowały u mnie atak śmiechu ogromnego. Jakie macie zdanie? :D

Gość Do Ciebie Autorze.
Widze że włączył Ci się sprytny mechanizm obronny w stylu "poudaje że mi to zwisa i śmieszy" w sumie powiem Ci że działa, wiem z własnego doświadczenia. Niestety wiem też, że w środku boli, ale uwierz -przejdzie. Trzeba czasu. 3maj się.

Gość neutralny
mialem to samo to sa sucze ja w pracy a ona z kolesiem z imprezy w maszym lozku a pozniej przeprasza i mowi ze juz nigdy mnie nie zawiedzie kurwa zygac mi sie chcialo jak to gadala najchetniej na nia bym to zrobil tej choroby jaka jest kurestwo nie da sie wyleczyc tym bardziej ze poszla z nim bez zabezpieczenia i cos mi sie wydaje ze nie pierwszy raz zrobila cos takjiego kurwa czulem sie jak prawdziwy frajer

Gość neutralny
i bylem nim przez caly czas tym bardziej ze wrocilem do niej potym jak ona wrocila do swojego bylego bylem pierdolonym zapchj dziura w zyciu sobie tego nie wybacze