Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryyuiyio

laptop do bagazu nie do podrecznego

Polecane posty

Gość ryyuiyio

i cyfrowke i chce to dac do bagazu do nie podreczny,mam to zglosic czy jak ,czy spakowac i po problemie

Spakuj, ale zaznacz, żeby obchodzili się ostrożnie z Twoim bagażem. Często się nimi rzuca :> Inna sprawa, że na stronie przewoźnika jest zaznaczone, by drogocenne przedmioty lub dokumenty mieć w bagażu podręcznym, a nie rejestrowanym. Bo za zniszczenie oni nie odpowiadają:o

Gość Juliettee
a chcesz miec laptop i cyfrowke w calosci? bo wedlug mnie to czyn szalony zabierac tak cenne przedmioty w bagazu rejestrowanym

Gość Juliettee
a dlaczego nie mozesz wziac do bagazu podrecznego?

Gość a chcesz jeszcze ten sprzet
zobaczyc na oczy?? Bo jesli nie to smialo laduj w glowny.

Gość kjgyuitd
dzieki nie wiedzialam ;}} sprzet jest drogi chyba bym sie wsciekla gdyby sie cos z nimi stalo

Gość nie radzilabym tego pakowac
do bagazu odprawianego. Tak jak pisaly osoby powyzej te bagaze sa przerzucane z wozkow na tasme, ktora zeslizguja sie do luku samolotu (zreszta jak stoisz przy bramie tuz przed wyjsciem na lotnisko to przez okno mozesz zobaczyc w jaki sposob bagaz dostaje sie do samolotu :) Czesto zdarzalo mi sie ze mialam pekniete butelki z kosmetykami,ale to wiadomo nic takiego, troche wycieklo i tyle, elektroniki absolutnie nie polecam tam wkladac.

nie radze moga potluc na lotnisku gdyz bagaze sa poprostu przerzucane z tasmy na przyczepe ktora wiezie je do konkretnego samolotu

Gość heheh i slusznie
przerzucane jak przerzucane widzialam ostatnio jak walizki spadaly z tasmy z samolotu obok na ziemie, bo pan byl odwrocony tylem i cos tam poprawial przy walizkach juz na samochodzie

Gość gość
dlatego trzeba swój bagaż ubezpieczać,mój jest na 4000,a laptop jest wart 1300 :P jak mi go uszkodzą to kupie o wiele lepszy :D