Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodamczarnegonikabonie

Narkoza a impotencja ???

Polecane posty

Witam, moj maz jest kolo 40, mial w odstepie kilku miesiecy dwie powazne operacje, ostatnia byla w pazdzierniku. DO tej pory ma problemy z wzwodem i ogolnie nie ma checi na seks. Urolog mowi, ze wszystko jest ok, i ze to samo przejdzie, ze winne sa narkozy... Czy ktos ma podobny problem, albo wie cos na ten temat ???

up

nikt nic nie wie ? :-(

Zbadaj sobie poziom hormonów. Jeśli masz np niski testosteron, to zrozumiałe, że ciężko jest z libido. Poziom testosteronu najlepiej podnosi się treningami siłowymi, to pierwsza i najbardziej skuteczna metoda na leczenie takich problemów.

chodzi, a o mojego meza, hormony sa ok, juz mial badane ...

ehhhh :-O

No ale mimo wszystko treningi podnoszą libido i to jest najlepszy sposób bez łykania piksów. Najlepiej na siłowni, ale jeśli pobiega czy potrenuje w domowych warunkach, to też będzie dobrze. Libido wraca po jakimś czasie. Układ krążenia też jest w lepszym stanie i wytrzymałość większa. Same plusy :-)

duzo robic nie moze, bpo jest po dwoch ciezkich operacjach, bieganie tez odpada... macha hantlami, ale nie przynosi to zadnych zmian

Nie może biegać, a bzykać może? Coś mi tu nie pasuje. Sprawność ruchowa jest raczej niezbędna do tego by móc poszaleć w łóżku. A jeśli mąż nie może biegać, to co to za operacja? Kolana czy stawy biodrowe?

Androgen, przeciez napisalam, ze nie ma ochoty na seks, i ma problemy ze wzwodem :-O

No dobrze, ale niskie libido może być powodowane niską sprawnością i słabą formą fizyczną. Jeżeli po operacji nie był w stanie biegać, to nie dziw się, że wszystko mu siadło. A poza tym oczekujesz odpowiedzi na forum, gdzie 90% ludzi to nastoletni onaniści. Nie ma tu żadnych lekarzy seksuologów, którzy udzielają fachowych porad. Ja tylko mówię to, co wiem. Sprawność fizyczna jest kluczem do wysokiego libido. Jeśli organizm jest w słabej formie, to nie ma o czym mówić. A skoro były dwie ciężkie operacje to zakładam, że tak właśnie jest.

No fakt :-) myslalam, ze moze mial ktos podobny problem... no dobrze by bylo, zeby w takim razie zabral sie za jakies cwiczewnia... schudl juz 10 kg, wiec tutaj tez cos zrobil...

dopinguje jak najbardziej, wiesz jesetsmy juz tyle lat razem, dla mnie seks nie juest juz taki wazny, ale raz na czas byloby milo :-D