Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruselka

ale mnie wk.. dentysta

Polecane posty

Gość kruselka

Wczoraj mialam robiony ząb kanałowo. Ledwo przyszłam do domu znieczulenie zeszło a ząb boli jak na niego nagryze. Wiec noc nieprzespana jesc nic nie moge jedynie pic zupe. dzwonie rano do tego patałacha a w recepcji mi mowi ze spyta sie doktora czy bedzie mógł mnie przyjac i do mnie oddzwoni. 2 godziny nikt nie dzwoni , wiec ja zadzwonilam a ta to samo jeszcze nic nie wie. W koncu tam pojechałam osobiscie. W recepcji pani mi mowi ze rozmawiala z doktorem ale on ma spoznienie i nie ma czasu mnie przyjac. Nosz kurcze przeciez miala dzwonic a nie ja jade po to zeby to usłyszec. Pytam wiec czy maja słomki bo wizyta za 3 tyg wiec jak mam jesc. No to ja spytam sie pana doktora prosze poczekac . W koncu mnie przyjał ale byl bardzo niezadowolony sam mi powiedzial ze nie ma teraz dla mnie czasu znajdzie go kiedy indziej. No koniec konców przyja mnie dzisiaj . Ale mam takie nerwy gdyby nie chodzil tam moj mąz to bym go zje....ła . Wczoraj skasowal 300 zł a dzisiaj ma mnie w dupie i niech se baba chodzi z bólem bo to tak ma byc? Kroi jak za zboze kanałowe 600 zł, plomba 250 zł no tak ale ja tam nie jestem jego stała klientka tak jak moj M . Facet ewidentnie selekcjonuje pacjetów ten kto zostawia duzo kasy u niego to i sie usmiechnie zagada . A do mnie?? szkoda gadac . No chyba ze nie mam racji?

Gość kruselka
tak jestem zapisana 11 lipca. On ma takie terminy ja nie wiem jest bardzo drogim stomatologiem a pacjent jeden za drugim . Terminy 2- 3 tyg. Jak cie boli zab to kuska tez chyba musisz tydz czekac . No ja miala szczescie wczoraj bo z mezem poszłam to mial luz i mnie przyjał ale dzisiaj straszny był.