Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxgfdgdgf

KIERUNEK STUDIÓW- KOSMETOLOGIA- CZY WARTO???

Polecane posty

Gość dxgfdgdgf

co o tym myslicie?? chodzi mi o kosmetologię na Uniwerku Medycznym w Lublinie. W ogóle czy wartoo byc kosmetologiem?

Gość wiosna ludooow
warto, kobiety zrobią wiele aby być piękną

Gość dbdbdgbfbg
tak, to bardzo rozwojowa dziedzina

Gość dxgfdgdgf
bo właśnie nie wiem, czy warto na niego składac

Gość to juz lepiej isc na
kosmetyczke, przynajmniej praktyki wiecej bedzie i wiecej sie nauczysz :)

Gość frgtrher
Post wyżej - co Ty gadasz :O kosmetyczka a kosmetologia to nie to samo i pierwszo słyszę, żeby w szkole policealnej się więcej nauczyc niż na studiach. Kosmetologia to chemia, robienie kosmetyków od podstaw, dopasowywanie ich do rodzaju skóry. A nie siedzenie w gabinecie i robienie maseczek itp

Gość że tak się wtrącę
frgtrher właśnie takie ludzie mają pojęcie - nie idź na kosmetologię, idź na kosmetyczkę (najlepiej do zawodówki), przecież to to samo! nie idź na filologię, lepiej zrób sobie kurs, szkoda czasu itp. :o no aż śmieszne!

Gość alic1a
do chuja juz jest tych osob po kosmetykologii. nie zdziw sie jak pracy nie znajdziesz i wyladujesz w biedronce. idz na chirurga plastycznego.

Gość Navya
przyszłościowy kierunek ,ale najlepiej w większym mieście bo w małym po kosmetologii dziewczyny konczą jako kosmetyczki w salonach i robia to co kosmetyczka wlaśnie w większym mieście możesz ptacować w formie kosmetycznej ,albo w jakims innowacyjnym salonie, możesz tam udzielać porad itd

Gość Aneta Nowakowska

Studia w tym kierunku widziałam u nich https://www.wyzszaszkolakosmetyki.pl/ mojej znajomej córka poważnie interesuje się tym kierunkiem. Dobry gabinet kosmetyczny kosi ładną kasę jeżeli robi dobrą robotę. Kobiety między sobą szybko roznoszą informacje jeżeli jakiś gabinet, zakład jest bardzo dobry.