Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-nowa-81

kto chce na nowym, z nową rozpocząć nowy dział życia?:-)

Polecane posty

a ja tylko tam się żywię , no chyba że po wołowinke to lecę gdzie indziej :) mam pozbierane przepisy dukanowe , jak chcesz mogę Ci podesłać , może się przydadzą :)

ha ha NIE !!! ja jestem leń , więc potraktowałam zwykłą chudą kostkę twarogu takim czymś jak ziemniaki się gniecie i włala :)

też mam trochę przepisów, ale chętnie poczytam nowe: izaa.m@wp.pl a do biedronki mimo, że nie lubię to chodzę, ale najpierw biore leki uspokajające hihi ;)

idę moim panom rosołek dokończyć , bo mnie z chałupy wywala ;) pranie jakieś trza zrobić .. ot uroki życia małżeńskiego :P

bellabella oto stronka z ktorej sciagnelam ten program http://www.dietetyk.com.pl/die_pln_index.php mam pytanie co do tych placoszkow smazycie je calkowicie bez tluszczu?? Cholerny pierwszy dzien wciaz mysle zeby tu czegos nie skubnac:/ ,a wiem ze jak tylko cos poza planem zjem to juz koniec! bede wpieprzac caly dzien o o cwiczeniach juz w ogole nie bedzie mowy :/najgorsze ze dzis caly dzien mam wolny i nic ciekawego do roboty, no i jeszcze ta pogoda:/ wciaz tylko pada i pada :(. Ale dam rade!! Musze!!!

no niestety moja biedronka jest bardzo bardzo mała a klientów ma bardzo bardzo dużo i na samą myśl, że muszę czekać na koszyk rzuca mną o ścianę hehe ;) z góry dziękuję za przepisy :D normalnie kuchareczka się ze mnie robi ;)

ajjlawju a ile ty masz wzrostu i jaka wage i do ilu chcesz schudnac jesli mozna spytac??? bo wydaje mi sie ze wage poczatkowa masz taka sama jak ja:)

To wy wszystkie na Dukanie jestescie?? Ja slyszalam o tej diecie wiele niepochlebnych opinii ze nerki siadaja i w ogole ,wiec troche sie boje:/. A poza tym te ograniczenia... to chyba nie dla mnie. No a na mojej 1000-ca jem co chce(no prawie) i tylko kalorie licze:). Tylko dlaczego jest mi tak cieeeeeeezzzzzkkkkkkkkooooooooooo :(!!!!!!!!!!

gosia wiele osób mówi źle na temat tej diety, ale wystarczy przeczytać książkę i stosować wszystkie zalecenia. Poza tym dobrze jest kontrolować stan zdrowia podczas diety (chyba kazdej). No i pić dużo wody, to nerki nam się nie popsują. Jak się ma zdrowie podejście i robi sie to z głową to nic złego się nie stanie :)

Wiem,ze to mało,ale chce na początek chociaż te kilka kg zrzucić.chce wytrzymać 2 tyg.no ale zobaczymy czy dam radę. Dieta 1000 to chyba najlepsza ze wszystkich, bo przynajmniej jeszcze co chcesz, fakt ze malo ale co chcesz:) jak nie dam rady to będę ją robić. A z ćwiczeniami to u mnie hulahop,i spacery z synkiem:)

jestem na chwilkę :) mam taki zapał do robótek domowych .. no jak widać :P OLEJ ZAKAZANY W CAŁEJ DIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no właśnie tak wcześniej patrzyłam , ze jest taki sam ktoś z wagą co moja i taką ilością zbędnych kg . maleńka jestem .. jakieś 153-5 wzrostu , dokładnie nawet nie wiem :) ale z wagą 46-7 czuję się super i taka musi być , nie wiem do kiedy jak nie to jakiś kawałek brzucha urżnę tępym nożem kuchennym :D ja już nie na dukanie , teraz 1000 lecę ...

no i weźcie sie Laski za te stopki , coby można było widzieć co kto i z czym :P

a co do diet to na każdą znajdą się negatywy Bella dobrze gada , trzymać się zasad i pić , pić , pić i jeszcze więcej sikać :)

hej ja już po obiedzie :D pierś gotowana i do tego zrobiłam sobie sosik, jogurt naturalny plus czosnek plus kapkę keczupu :) jaaaaa, to jakaś przesada jak mi to smakowało :) coś widziałam o oleju i tak macie rację, jesli już to oliwa z oliwek i tu w sumie nie chodzi o diety odchudzające, a zdrowe odżywianie, olej w ogóle jest beee :) na kolacje dziś na bank beda te durne placuszki to już sie na nie napaliłam na szczerbaty na suchara :D:D:D teraz moje dziecko będzie w domu więc normalne obiadki trzeba będzie równiez robić, to dopiero będzie egzamin na silną wole!!! :) co do diet, słuchajcie no nie wiem o dukanie aż tak dużo, ale tak jak na South Beach, trzeba przejść 3 fazy, a często kobiety kończą pierwszą fazę, schudły coś tam i później pretensje ze tyją, trzeba przejść wszystkie etapy żeby wrócić do normalnego odżywiania i ustabilizowania wagi... to moja opinia, ale może i są wyjątki, z resztą każdy organizm jest inny, jeden może żyć zupełnie bez zboża i owoców a drugi potrzebuje bo słabnie... dobrze, ze jesteśmy rożni :)

gosia227- u góry masz "moje konto" kliknij wbij swoje hasło i tam masz stopka i możesz wpisać w to pole , waga wzrost itd :) - nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ech :)

bella ja do pracy to sobie zabrałam pół litrowy kufel do piwa z uchem i 3 herbatki piłam : zielona , czerwona i ..pokrzywa .. ponoć dobrze robi na tłuszczyk :) i takim sposobem oprócz porannej kawy w pracy wypiłam 1,5 litra w domu litr i jest miodzio .. a powiem Wam , ze ciężko było bo ja to maleńko kiedyś piłam : jakieś dwie kawy i koniec :)

bella to do biedroneczki na zakupy :-) ja tez muszę podjechać, woda, jogurty, cycuszki z kuraka, jakieś warzywka, zastanawiam się nad tą rybą wędzoną... hmmm, może tuńczyka wezmę, jakoś dam radę :D kiedyś robili takie galaretki bez cukru i teraz ich już nie ma, na necie sprzedają ale zarabiają na tym 3-krotnie, trzeba się wybrać do Niemiec na zakupy :D ;)

ona nowa zrób sobie sałatkę z wędzonej korniszon , cebula , jajo na twardo , jogurt , musztarda , pieprz , koperek ... miód malinka ale mi smaka narobiłaś , chyba i ja po makrelkę skoczę ;)

Dzisia wypilam szklankę kawy, kończę 1,5l wody, 0,5 l. coli i szklanke czerwonej herbaty. Nabiegam się do łazienki dzisiaj... ;)

ooo dobra ta sałatka z wedzonej makreli. Zjadłam ją teraz. Nie dodawałam tylko jajka. Taka samą można zrobić z tuńczyka albo wedzonego kurczaczka :)