Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-nowa-81

kto chce na nowym, z nową rozpocząć nowy dział życia?:-)

Polecane posty

a tą sałatkę z tuńczyka to jecie jako kolacja czy podwieczorek? bo dziś na kolacje PLACUSZKI!! :D :D miłych pogaduszek dziewczynki, ja lece do lekarza i na zakupy :P wieczorkiem wpadnę zobaczyć co tam u Was! :D niech dieta będzie z wami ;-)

Jak jestem w pracy to sałatki jem jako obiad. Natomiast w domu to różnie. Jutro na śniadanie zrobię pastę jajeczną ze szczypiorkiem i tosty. Dobry pomysł :D

pamiętam, że jak byłam na diecie dukana to jadłam dużo budyniu, kupowałam taki bez cukru, robiłam z mlekiem 0% i słodzikiem. ile ja go wtedy zjadałam:) ja właśnie jem jabłko aby głód zagłuszyć, a później twaróg chudy z pomidorem. tak sobie teraz myślałam, że jak jestem na diecie to ciągle myślę o jedzeniu , a jak już coś zjem niezdrowego to znowu myślę o diecie..to jakieś błędne koło..

pamiętam, że jak byłam na diecie dukana to jadłam dużo budyniu, kupowałam taki bez cukru, robiłam z mlekiem 0% i słodzikiem. ile ja go wtedy zjadałam:) ja właśnie jem jabłko aby głód zagłuszyć, a później twaróg chudy z pomidorem. tak sobie teraz myślałam, że jak jestem na diecie to ciągle myślę o jedzeniu , a jak już coś zjem niezdrowego to znowu myślę o diecie..to jakieś błędne koło..

Hop, hop... :) Poległam... cały dzień zdrowo, a wieczorem kawałek ciasta :( Dziś zjadłam: - 2 jajka na średnio i kromka chrupkiego, podwyższony błonnik - pęczek rzodkiewek - 2 marchewki - nektarynka -1/3 ogórka - kawałek ciasta (a tak chciałam zjeść twarożek light :(((( ) dużo wody, kawy bez cukru i mleka, red bull light z aktywności 1,5 h spacerku po górach

szalona_rzodkiewka taki grzech to nie grzech :) ciasto spaliłas na spacerze, a jeśli zjadlas je później to jutro je spalisz :D Gdyby człowiek był idealny, byłby Bogiem, więc uszy do góry :D

jeśli już mnie coś takiego nachodzi, to zwykle wieczorem... nie wiem, może mi brakuje jakiegoś minerału czy witaminy? Śpicie czy ćwiczycie??? :) Ja zaraz zmykam do mężulka, o 6 budzik będzie bezlitosny.

oto plan żywieniowy na dzisiaj : -kawa rozpuszczalna Nescafe Classic 1 kcal mleko 1,5 23 kc -1 śniadanie - 238 kcal herbata bez cukru pieczywo chrupkie Wasa żytnie polędwica sopocka 3 plasterki pomidory0.50 x 1 sztuka jabłka1 x 1 sztuka -2 śniadanie - 140 kcal banan -obiad - 230 kcal herbata bez cukru kalafior pierś z kurczaka gotowana -podwieczorek - 100 kcal galaretka Dr.Oetker -kolacja twarożek z pomidorem

Hej babeczki, dzisiaj noc Walpurgii :) planujecie coś? Ja muszę dzisiaj wyjątkowo wcześnie położyć dzieci spać, bo jutro idą po przedszkolu na urodziny i chcę by były przytomne, ale może skuszę się na kąpiel w jeziorze (a mąż z nimi zostanie?). Chyba, że jutro nie wezwą mnie do pracy, to zostawię sobie dzieci w domu i porządnie się wyśpią.... trzeba to przemyśleć. W okolicy będzie zbiorowe ognisko, palety i drewno ustawione (na 20 m wys.) od kilku dni już czekają - to by było dla dzieci fajne przeżycie. Śniadanie: kromka razowca z jajkiem i kawa (bez cukru i mleka) Zaraz ogarnę chałupkę i może wyskoczę na jakieś zakupy.

Dzień dobry :) dopiero z wyrka wstałam :P obudziłam się o wiele wczesniej, zjadłam śniadanko ale tak mnie głowa bolała, ze poszłam dalej spać. Też oglądałam ten program :) Ci ludzie tak schudli, ze w finale praktycznie ich nie poznałam hihi

Witam dziewczyny nie pisałam, bo wczoraj mój synek dostał wysokiej gorączki i pojechaliśmy do szpitala..dziś do lekarza..ale go rączka nadal jest..prawdopodobnie to trzydniówka, ale dowiemy sie dopiero za 2 dni jak będzie wysypka. u mnie nadal dieta, tzn. nawet nie mam czasu jeść, dobrze, że mąż ma wolne teraz do niedzieli to mi pomaga. dziś na razie wypiłam kawę, trochę, coli zero, i sałatkę z feta, pomidorem i ogórkiem. Pozdrawiam

Dzień dobry, Monika, jak synek się czuje??? Mam nadzieję, że lepiej.... Wczoraj dzieci pospały po przedszkolu, a ja już wiedziałam, że piątek mam wolny. Pojechaliśmy do miasta na ogromne ognisko z beczek (wysokość ok. 25 beczek). Dzieci zachwycone, wata cukrowa i strażacy :))) Watę zjadł mąż, bo dzieciom dwa kęsy wystarczyły - cieszył się z tego niezmiernie, bo od dziecka nie jadł waty :) Wróciliśmy po 23. Dzisiaj spałam z dziećmi do 11 :D co za życie :D Jajecznica na teflonie i kromka razowca z rzodkiewką + 3 rzodkiewki. Napad mam straszny na rzodkiewki... od tygodnia ciągle kupuję po 2 pęczki :D i kawa Szklanka soku ze świeżego grejfruta. Steperek 35 minut i 20 hula hop. Dzieciom kupiłam małe plastikowe kółka i ze mną kręcą (próbują ;) ) Miłego dnia życzę i odzywać się... nie spać

Wstawać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to ? topik obumiera ? a moze to spowodowane długim łikędem ? ;) oby :P ale pyszniackie śniadanko miałam dzisiaj ..mmm jogurt nat + banan w kostkę + 5 truskawek + 3 łyżki otrąb owsianych pychota ! do tego kawa i pękam idę przygotowywać obiadek i lody truskawkowe na deser także zajrzę do Was później i wpadnę na czerwoną :) póki co milego dnia Paniom życzę 🌼