Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbkjhgfghj

Chodzicie na pogrzeby do sąsiadów ??

Polecane posty

Gość vbkjhgfghj

jw. moze toglupie pytanie,ale dzisiaj byl pogrzeb mojego sasiada a ja siedzialam w domu i nie poszlam ,a teraz niektoorzy maja do mnie pretensje

Gość A K I M A
Tak chodzę.

a kto moze miec do ciebie pretensje? nikt nie ma do tego prawa! ja w swoim zyciu bylam tylko na jednym pogrzebie-babci.. gdybym nie poszla to by mial ojciec do mnie waty i by sie mscil bo to kretyn.

Gość poiuytrew
kto chce to chodzi kto nie to nie tojest indywidualna sprawa kazdego

Gość nie chodzimy
Na wsi wszyscy chodzą na pogrzeby wszystkich. Bo wszyscy się znają, wiedzą kto z kim i dlaczego. Moi dziadkowie nieraz są na 4 pogrzebach w tygodniu :o W mieście jest inaczej. Z moich sąsiadów z nazwiska nie znam nikogo, w poprzednim bloku w którym mieszkałam od urodzenia z nazwiska znałam sąsiadów z dwóch mieszkań - na 50. Teraz w moim bloku mam prawie 300 mieszkań :o Z widzenia kojarzę parę osób, ale jakby powiesili klepsydrę którejś z tych osób to nawet bym nie wiedziała o kogo chodzi.

na wsi czy w miescie co za roznica. kazdy chodzi jak chce. ja nawet na tych ktorych znam nie chodze i zyje. nie widze takiej potrzeby i juz. i nikt nie ma prawa miec do nikogo pretensji za niechodzenie na pogrzeby.

Gość to nikt na twoim
pogrzebie nie będzie