Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytkuygjkgjkgjhgjh

chudy zle zbudowany facet ma 0 szanse na dziewczyne

Polecane posty

Gość ytkuygjkgjkgjhgjh

i nikt mi niech nie mowi ze tak nie jest. Nigdy nie mialem dziewczyny mimo iz mam 184 cm wiec niski nie jestem. Ale mam totalnie beznadziejna budowe chude kosci strasznie waskie barki na dodatek jakies tak dziwnie koscisto zbudowane i ruchome ze jak opuszczam swobodnie ramiona to tak jakbym nie mial wogole barkow. Na dodatek waska klatka jak u kury ze nawet jakbym przypadkowal to mialbym zamist miesni takie jakby 2 cycuszki jak u laski. A najgorsze jest to ze jestem jakis za szeroki w miednicy, jak patrze do lustra to jest tak widze rachityczna gore i nagle w biodrach jak u baby szeroki jesten na dodatek jakies chiujowe wciecie w talii tez jak u baby :( :( totalna porazka wstydze sie teraz w lecie wyjsc na ulice , dopiero zyje jak jest zima albo jesien mozna cos ubrac o to gowno zatuszowac Dziewczyny oczywiscie traktuja mnie jak powietrze, nawet te nieatrakcyjne, 0 powodzenia u kobiet doslownie 0. Najwyzej traktuja mnie jak chlopczyka, kolege z ktirym pogadaja i spieprzaja zaraz. Moje zycie to gowno i tego nie da sie zmienic bo jak zmienie bodowe ciala kosci?? porazka :((((

Gość ytkuygjkgjkgjhgjh
no i to jest najsmieszniejsze bo wcale tak totalnie malo nie waze mam 72 kg chociaz nie wiem gdzie to jest bo mam tak drobne kostki jak dorastajaca dziewczynka. nadgarstek to mam chudszy niz dziewczyny. po prostu mam pchote sie zabic czasem

A po co ci koleś dziewczyna? no zastanów się po kiego kija. Masz sie w swoim ciele dobrze czuć choć byś miał kaktusa na fiucie. Nie patrz na te wredne stwory jakimi są baby bo będziesz nieszczęsliwy.

żle zbudowany tzn.? masz cztery nogi i trąbę czy jak? :D

Gość wwrrr
Phi. Moj facet tak ma, do tego jeszcze ma rozstepy, bo przedtem byl gruby. Tyle tylko, ze cwiczy, ma troche miesni (ale nadal wyglada chudziutko, tylko konsystencje ma). I jest idealny.

Argen nie martw się :) mój mąż jest wyższy od Ciebie i tyle waży ;) i ma świetną sylwetkę, zero tłuszczu, brzucha itp.

Gość volga_jasnowidzaaa
masz budowe jak osoby z hipogonadyzmem hipogonadotropwym do tego jeszcze ginekomastia do endokrynologa idź..ja tu widze za mało testosteronu;)

staryyyyy, mam identycznie jak Ty. Ten sam wzrost, waga i budowa ciała. Zastanawiam się czy nie pójść z tym do lekarza, ćwiczę na siłowni od 8 miesięcy, ale efekty są marne, a dlaczego? Bo nie mam z czego wytarzac mięsni, nie mam czasu by robic masę, do tego potrzeba odpowiedniej diety i przede wszystkim duzo wiecej jesc!! Ja mam w sumie jeszcze gorzej, bo mam gruba twarz i to strasznie nieproporcjonalnie wyglada z resztą ciała. Najbardziej mnie irytuja moi starzy, bo mowia, ze wszystko jest w porzadku, a nie jest i kazdy oprocz nich daje mi to do zrozumienia. Nigdzie w necie nie potrafie znalezc informacji na ten temat. jak cos to napisz do mnie na maila johnny58@o2.pl , może razem znajdziemy jakies rozwiazanie

Gość gość
72/184 to niestety jest malo. Jesteś chudzielcem. Facet żeby wyglądać postawnie to powinien przynajmniej tak z 80kg przy tym wzroście mieć. Chociaż ja mam 83/186 i kiedyś usłyszałem ze jestem chudy.

Gość Taka jedna 29
Ja z kolei jestem przysadzistą niską kobitą z wiecznie grubymi nogami, wielkim du/pskiem i też nie mam na co liczyć u faciów, skoro jakieś 90% heteromężczyzn twierdzi, że babka ma mieć wątłe nóżki jak sarenka, a pozostałe 10% ma jakieś dziwaczne upodobania i fetysze, których nie spełniam lub nie chcę spełniać . Takie życie. Dobór naturalny i tyle.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś Szkoda że jestem troche za młody dla cb, całkiem możliwe że byłabyś w moim typie. Takie kobiety mają zazwyczaj bardziej uwidocznione kobiece proporcje co mnie pociąga, a po za tym lubię mieć się do czego przytulić. Miałem okazję mieć szczupłą dziewczynę ale choć ładna nie do końca mnie pociągała. Nie jestem jakimś zboczonym feedersem by ją podporządkować gustom.

Gość gość
Faceci mają różne gusta i takich jak ja jest napewno więcej

Gość gość
PRZYTYJ spas sobie brzuch kazdy ptaszek ma swoj daszek.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ładnie to ująłeś, pewnie ja dla Ciebie jestem za stara a nie Ty dla mnie za młody. :D