Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rju78o04ebvf

po 40 i sama

Polecane posty

Gość Wilqu
Czasem tak bywa,ale na szczescie nie wszyscy sa tacy sami.

Gość kachaa888333
ale wiesniak:/

Gość Wilqu
Nie wiem czy warto czytac o konkurencji:)

Gość fdyhfh
Ananika > na sympatii czy portalach randkowych probowalas?

Gość rju78o04ebvf
witam! widze ze temat się rozwinał a wcale się tego nie spodziewalam. do kogoś wyżej. "Widzę że nie jestem osamotniona w moich .... myśleniu o starości" sorki ale 40 to jeszcze nie starość. a co powiesz na 60,70 ?jak taki wiek nazwiesz skoro 40 to dlka ciebie starosc? ale wlasciwie ciebei rozumiem. ja w wieku 15 lat tez tak myslalam. poza tym powiem ci jeszcze jedno jak nic się po drodze nie wydarzy to TY tez doznasz tego niesamowitego uczucia bycia 40tką. ha,tak smutno zaczełam a tu taki optymizm i radosc:) ddgdgdd Po 40 w Polsce nikogo nie poznasz, poza rozwodnikiami z dziecmi lub dupkami ;] kurcze skad takie uogólnienia? a wdowcow nie poznam juz? zreszta nie mam nic przeciwko rozwodnikom,nieraz nawet sałysze ze tacy lepsi od starych kawaleró bo przynajmniej mają jakies doswiadczenie. wyssany5 wkoncu madra wypowiedz;] Ananika witaj,czytalam poczatek twojego topiku,dalej juz nie. ale z tego co piszesz to pan faktycznie dał plamę. widocznie najprawdopodobniej jets zonaty skoro nie mogł rozmawiac.oczywiscie to tylko przypuszczenie ale skoro tak się zachował to troche dziwne.niestety ja tez mialam podobne doswiadczenia. najpierw jest super fajnie.zajebiscie.a potem powoli wszystko opada. panowie nie mają cierpliwosci. tacy,co zapewniają,ze mają,też . najlepsi sa tacy co zapewniają o dozgonnej milosci . i ze jestes kobieta jego zycia. to dopiero bajer.

Gość jesli prawdziwe jest przyslowi
e, ze kazdy trafi na swoja i kazda na swojego to miłosc nie zna granic wieku, milosc nie wybiera kawalera czy wolnej kobiety. czy to ryczaca 40 stak, czy przezywajacy swa druga mlodosc 60 latek :) najwazniejsze w zyciu jest to by przezyc je :) kochac, byc ochanym i :) zostawic po sobie drugiego czlowieka, :) czesc siebie i czesc drugiej ukochanej osoby. tylko, no wlasnie zawsze jest tylko albo ale. znalezc te milosc mozna, czcu ja kazdym zmyslem a......... to jest katastrofa.

Gość Kamecha dawny Jarek84
40 to już stara dupa, cipa jak wiadro :O

Gość daruu
Zalezy czy rodziła

Gość nie gracie ? spicie już ?
nie wiem jak wasze rozwazania nt pochwy maja sie do tematu ale :) dla was jak widac to nie problem splycic problem :classic_cool:

Gość daruu
Po cesarskim pipa jest większa niż po zwykłym...

Gość daruu
mniejsza po cesarskim

Gość nie gracie ? spicie już ?
to mniejsza czy wieksza :classic_cool:

Gość Niestandardowy
Ja mam 44 lata i wiem, że nie spełnie twoich oczekiwań, a jestem sam

Gość po cesarce jest mniejsza
durniu

Gość po 40 i sama
:(:(

witajcie. Jak tam u Was?:) Ja nadal sama 40-stka.....:) no moje ogłoszenie odpowiedział "aż" jeden pan...o którym już tutaj wspominałam;)

afferma-już mi dogadywałeś na moim topiku;) Ty chyba tylko tutaj na forum cały dzień siedzisz;) Portale randkowe dla naiwnych,którzy jeszcze nie wiedzą "czym to pachnie";)

Gość Niestandardowy
Podaj mi swojego maila, mam 44 lata i jestem sam. Zastepczy@ovi.com

Gość rju78o04ebvf
k

Gość molinezja 626
ja mam 41, od 4 lat jestem nareszcie szczęśliwa.Najpierw był sex, miało być dla sexu a szybko zamieniło się w wielką,szaloną miłość ,a w następstwie małżeństwo:-) dodam,że po pierwszym małżeństwie dwa lata byłam sama.nie wytrzymałam,przespałam się z facetem i trafiłam od razu w 10-tkę.może warto czasem zaryzykować,mnie się udało i każdej samotnej 40-stce tego życzę:-)

Gość Niestandardowy
Molinezja brawo:-)

Gość rju78o04ebvf
jesli prawdziwe jest przyslowi kurde... a toś mnie zaszokował. naprawdę PIĘKNY post!!! NAPRAWDĘ PIEKNY!!! jestem oczarowana. Niestandardowy a czemu nie spełnisz moich oczekiwań? offerma ty masz 40 ? ja myslalam,ze ty młody koleś jestes. ale 40 to tez młodosc!!:) czesć Ananika ja tez nadal sama. offerma spróbujecie na portalach towarzyskich, tu nikogo nie poznacie. ale ja TU nikogo nie chce poznac!! chcę się dowiedziec dlaczego panowie pomimo ze sa sami to sa niezdecydowani albo bardzo wstydliwi. cy nie szkoda im czasu? przeciez zycie ucieka!! a tak to by mogli juz dawno spacerowac za rączkę w te letnie gorące wieczory przy malowniczym zachodzie słonca a tak to siędza tu i tylko narzekają .PANOWIE DO DZIEŁA . Niestandardowy ja tutaj nie szukam . choc moze jakbym spotkala to bym się nie pogniewala;] ale swoich danych tak od razu rozgłaszac nie bede. mozemy tutaj popisać. DanaScully tak ja to wiem. tylko widzisz... moze i nie o brak atrakcyjnosci mi chodzi przy tym wieku tylko o to ze czlowiek ma juz teraz inny rozum,mądrzejszy... molinezja 626 wspaniała jest twoja historia. oczywiscie nie mam nic przeciwko szalonej milosci,tak jest tez bardzo fajnie:)

Gość Niestandardowy
Podałem maila , dlatego że nie chce się chwalić prywatnymi rzeczami na forum, a w pobliżu nieznan żadnej, z którą mógł bym... Pozdrawiam

Gość ,do autorki
Nie wszyscy maja w zyciu to szczescie zeby w mlodosci sie zwiazac, jest pelno takich kobiet jak ty, nie jestem w twoim wieku, ale zycze ci zebys trafila w 10. ;.

Gość Egoist
Mam 40 i sam. :(

Gość rju78o04ebvf
Niestandardowy ja nie mowie zebys o drazu podawał dane swoje ale mogłbys napisac cos o soebie.takie ogolnikowe rzeczy. chociaz jak powtarzam ja tutaj nie planuje znalezc faceta. tu-tylko dyskusja. choc oczywiscie nic nie ejst wykluczone. tutaj poznalam np przyjaciolkę taka od serca,znamy się juz 4 lata. tak wiec wszystko jest mozliwe. ,do autorki dzieki za zyczenia. pozdrawim . Egoist a czemu sam?