kropkaciopka 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 spóźnia mi się okres 10 dni. miałam ostatnio stresujący czas, przeprowadzka, dźwiganie itp. nie kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne, nie miał wewnątrz mnie wytrysku, poleciała mu raz mała kropelka. ostatnio zauważyłam, ze chyba jednak mam jakąś bakterię. strasznie mnie wszystko w okolicach intymnych swędzi, mam takie żółtawo-białe, twarożkowate upławy. co za tym idzie, jest to infekcja. czy z powodu infekcji też może mi się okres spóźniać aż tyle dni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nareszcie lato Napisano Czerwiec 22, 2011 Więc tak ,skoro tu przyszłaś a nie do lekarza to ...........proszę się rozebrać od pas w dół ,nogi szeroko i zobaczymy co tam masz .O to ci chodzi to daj foty tych upławów .Boże widzisz i nie grzmisz ,czy ty słyszałaś o GINEKOLOGU ??????????????????????????????????????/ Czy co ????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ux Napisano Czerwiec 22, 2011 zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropkaciopka 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 lato, jak nie masz nic istotnego do powiedzenia to się nie wypowiadaj, nie byłam wcześniej u ginekologa bo jestem nastolatką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 grzybica ... idz to ginekologa da ci leki ... nieprzejmuj sie okres przyjdzie ....... niestresuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropkaciopka 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 może jakieś jeszcze odp?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 według mnie powinnaś pójść do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 objawy zdecydowanie świadczą o grzybicy czy innej tego typu infekcji, musisz iść do lekarza, przepisze Ci leki, a okres jak najbardziej może sie od tego spóźniać, ale jeśli kochałaś sie bez zabezpieczenia to wykonaj test ciążowy dla pewności, niektore leki na grzybice nie mogą być stosowane w czasie ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropkaciopka 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 nadal nie mam okresu to już 18 dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziulka dorosła Napisano Lipiec 1, 2011 Idź do lekarza, miałam ten sam problem, wykryto u mnie drożdżycę, przepisano tabletki i jest ok, a okres mi się przesunął przez to tydzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linoma Napisano Lipiec 1, 2011 "nie byłam wcześniej u ginekologa bo jestem nastolatką..." a to, że jestes nastolatka nie przeszkadza ci sie puszczać? Takie upławy to mega powazna sprawa. Terqz może masz to w nosie ale za 10 lat bedziesz płakć,że jestes bezpłodna. Niewiadomo czym cię gość zaraził. BRRRRR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stopka powala Napisano Lipiec 1, 2011 "Baw się życiem póki możesz, bo jesteś młody. :*" Puszczaj sie i łap grzyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie wogole nie rozumiem Napisano Lipiec 1, 2011 pisza ci dziewczyny zebys poszla do lekarza,ja tu tez nie widze innego rozwiazania.a ty dalej nie wiadomo na co czekasz.co ty chcesz uslyszec?????napisz nam co chcesz uslyszec to ci to napiszemy .piszesz ze jestes nastolatka a ja mam wrazenie ze masz nie wiecej niz 10 lat bo tak sie zachowujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziulka dorosła Napisano Lipiec 1, 2011 Czy wy uważacie że tylko przez puszczanie można grzyba złapać???? łatwo jest kogoś oceniać anonimowo, a ciekawe co robicie na co dzień.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 1, 2011 mi sie jeden dzien spoznia... hihi jakby bylo cudownie jakby to byla ciaza... ale narazie cii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziulka dorosła Napisano Lipiec 1, 2011 Idź do lekarza i to jak najszybciej, bo im później tym jest gorzej.... Da tabletki i się wyleczysz nie ma co cierpieć, na grzybicę choruje dużo kobiet i to nawet kilka razy w swoim życiu nie "puszczając się" jak to piszą niektórzy i zachowując higienę, więc zwalcz grzyba i będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Madziulka dorosla Napisano Lipiec 1, 2011 na codzien sie puszczamy.no bo co innego mozna robic,tylko sie puszczac.jestes tak samo glupia jak autorka:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stopka powala Napisano Lipiec 1, 2011 Nie tylko przez puszczanie, ale jak nazwac zachowanie osoby, która jest na tyle dorosła żeby dawac d.... a uwarza,że jest za młoda żeby iśc do gina, bo "jest nastolatką", seks jest dla dorosłych i pomysleć, że taki ktos może zostac matka w każdej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie wogole nie rozumiem Napisano Lipiec 1, 2011 do stopka powala ..podpisuje sie pod wym co napisalas. masz w 100% racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia autorka___ Napisano Lipiec 1, 2011 Niech siedzi na kafe i stuka w klawiaturę. Za błędy i tak przyjdzie zapłacić. Płkaac bedziesz później, teraz się "baw życiem póki możesz". A możesz krótko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w 100% Napisano Lipiec 1, 2011 jesteś nastolatką boisz się iść do ginekologa ale do seksu to pierwsza. masakra co się dziś na tym świecie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziulka dorosła Napisano Lipiec 1, 2011 również uważam, że powinna iść do ginekologa i zanim zaczęła współżycie z nim porozmawiać, ale może nie ma w jej życiu osoby, która by ja uświadomiła?? Nie pomyśleliście o tym??? Popełniła błąd, ale miejmy nadzieję, że wyciągnie wnioski i będzie bardzie rozważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropkaciopka 0 Napisano Lipiec 6, 2011 pierwsze moje zdanie CZEMU KURWA MACIE MNIE ZA PUSZCZALSKĄ?! do chuja, ma stałego partnera od ponad roku i zaraz puszczalska, bo z jednym chłopakiem to zrobiłam?! a same na imprezie łazicie do kibla i dajecie dupy za piwo, spierdalać z taką pomoca ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No a jak się rozwiązał twój Napisano Lipiec 6, 2011 problem?? Byłaś u tego ginekologa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moonliza 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Błagam pomóżcie dziewczyny bo już nie wiem co mam robić. Ostatni okres miałam 12-17 czerwca... zjawił się za wcześnie bo z moich obliczeń miał pojawić się około 16. W tym miesiącu czekam na okres już 7 dzień i nic. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem ale stosunkiem przerywanym, wiec jestem pewna, że nie spuścił mi się do środka. Przeczytałam, że w płynie faceta mogą być też plemniki, więc na wszelki wypadek zrobiłam 2 testy- pierwszy wczoraj i drugi dzisiaj. Oba wyszły negatywnie. Nie ukrywam, że bardzo się denerwuję, bo naczytałam się na forach, że bardzo dużo testów myli się w tę stronę. Dodatkowa informacja to fakt, że moje okresy nie są bardzo regularne, dlatego raczej nigdy ich nie wyliczałam. Doradzcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach