Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrospaczona...

sesks zeby zapomniec?

Polecane posty

miesiac temu zostawil mnie facet po 6latach ....chociaz nie wiem co bym roila ciagle o nim mysle ale wiem ze juz razem nie bedziemy(zdradzil mnie). Nie wyobrazam sobie zycia z kim kolwiek innym ale wiem ze musze dac rade.wyszlam ostatnio na piwo ze znajomymi i poznalam pewnego faceta (bardzo hot)caly czas do mnie pisze,co myslicie o tym zeby poisc z kims do luzka tylko po to aby poczuc ze moge byc z kims inny (wiem ze temu nowemu kolesiowi tylko o to chodzi) czy to glupie co pisze??

Gość dididid
glupie, daj sobie czas ,"zaloba rozpaczy" kiedys minie zobaczysz , wiem o czym pisze. bedziesz zalowac zrobisz z siebie szmate a o nim nie zapomnisz w taki sposob

Gość dididid
nadejdzie taki czas ze nie bedziesz musiala isc z byle jakims kolesiem do kozla by zobaczyc czy mozesz byc z kims innym, kiedys...........nadejdzie taki czas ze sie zakochasz i nie bedziesz musiala sprawdzac w taki sposob, ale teraz daj sobie czas... nie tedy droga, posuchaj mnie..

pewnie masz racje..ale jak pomysle ze on teraz jest z nia wrrrr i z drugiej strony seksu tez mi zaczyna brakowac a zwiazku zadnego nie chce jak narazie...

Gość dididid
jesli potrzebujesz tyak bardzo sexu to idz, ale nie po to by o nim zapomniec , bo tak sie nie stanie, poprostu 'idz i zrob sobie przyjemnosc"ale jak masz isc z myla o tym ze o nim zapomnisz to nie licz na to

Gość hjsfjfsjjs
Kiedyś tak zrobiłam i to z facetem, któremu na mnie baaardzo zależało i bardzo o mnie dbał. Pomyślałam, że może zapomnę wtedy o tamtym - moim pierwszym - ale nic z tego. W dodatku ten drugi nie dorastał do pięt temu pierwszemu, więc można powiedzieć, że żałuję, że to zrobiłam. A miłośc do pierwszego przeszła mi kiedy poznałam kogoś naprawdę niezwykłego, a w dodatku z lepszym podejściem do kobiet niż ten pierwszy i na dzień dzisiejszy normalnie rozmawiam z pierwszym i niemal bez emocji, żartujemy sobie... i na pewno nie będę do niego tęsknić nawet po ślubie z innym.

ja to juz nie wiem co robic ,jestem pewna ze to koniec ale nie moge wyjsc z dolka wiem ze to dopiero miesiac ale juz 6lat zmarnowalam a teraz dalej o nim mysle,a on ma mnie gdzies..wiec myslam ze to dobry pomysl bo w zaden zwiazek nie mam zamiaru sie ladowac przez jakis czas

jeśkli masz tylko na seks "kolegę" . to jest szansa ,że sie nie przywiążesz uczuciowo. . ale w cuda nie wierzę . ;. nie ładuj sie w to 🌼

"a wogule istnieje cos takiego jak seks bez zobowiazan?czy to tylko sciema?mi sie wydaje ze zawsze ktos cierpi?czy nie?" Zawsze. Nawet, jeśli ludzie twierdzą, że mają mocną psychikę i robią to z premedytacją, niby pod pełną kontrolą. Zawsze w efekcie ktoś na tym ucierpi. W najgorszym razie jedna ze stron się zaangażuje. Częściej jest to kobieta. W najlepszym razie ucierpi Twoje poczucie własnej wartości. Cialo to nie jest narzędzie. Nie istnieje w oderwaniu od świadomości, że robisz z siebie maszynkę do seksu.

moze nie maszynke do seksu..ale przynajmiej bym sie przekonala czy moge cos z innym facetem(nie to zebym byla tylko z nim)ale nikogo tak nie kochalam(co za dupek) zreszta fajnie ma cialko ten nowy hehhe..uz sama nie wiem co gadam ,pewnie i tak bym ztchurzyla ;/

NIE!!!!!!!!. poczekaj jeszcze z miesiac(wytrzymasz) emocje mina , a ty zrobisz co będziesz chciała.Dobra ciocia mówi .--- wykonaj

to co mam teraz robic JAK MI KTOS NAPISZE ZE TYLKO CZAS LECZY RANY to udusze!!!! zmarnowalam 6 lat a on znalazl sobie inna i to wcale nie ze super laska!!niewazne zreszta nie jej wina ze on jest dupiem,nie chce juz poprostu o tym tyle myslec a co bym nie roibila to tak jest !! wiec myslam ze bzykne przystojnaczka bez zobowiazan to moze pomoze ale oczywiscie glowa podowiada mi ze to zly pomysl wiec co mam robic??

"przynajmiej bym sie przekonala czy moge cos z innym facetem" OK, spytam inaczej. Dowartościujesz się jako kobieta, że dasz dupy dla sportu? Jeśli masz narządy kobiece, to zapewniam Cię, że możesz z każdym innym niż on. Niekoniecznie musisz sprawdzać prawdziwość tych słów empirycznie. Daj sobie czas na "powrót do rzeczywistości" po związku, który - prawdopodobnie - skończył się na zawsze. Dopiero wtedy spóbuj ponownie, kiedy będziesz gotowa na to, by mieć w sobie miejsce dla kogoś innego. Teraz nie jesteś jeszcze na to gotowa. Ochota na seks jest zawsze... to cecha zdrowego organizmu, więc ciesz się, że jesteś pełnowartościową kobietą. Niekoniecznie musi to oznaczać używanie ciała do ćwiczeń gimnastycznych.

no to moze jakis inny pomysl zeby przyspieszyc proces zapomnienia(jesli da sie zapomnie)poziom agresi jaki mam w sobie to szok....

cos dla siebie ?. ale przydatne . samoobrona. ty sie wyładujesz ,a przy okazjii ,wyładujesz stres.!!

Przyspieszyć proces jest dość trodno. Można za to wykorzystać ten czas bardziej rozsądnie niż rozpamiętywanie, wegetowanie i życzenie mu wszystkiego najgorszego. Powtarzam: KAŻDA RZECZ ZROBIONA TYLKO DLA SIEBIE może działać na Twoją korzyść i przyczynić się do skrócenia tego czasu. Nie po to coś rób, by pokazać, udowodnić coś JEMU. Tylko zrobienie czegoś dla siebie może Ci dać prawdziwą satysfakcję. W tej chwili BĄDŹ EGOISTKĄ. Dla własnego dobra.

zagłebisz sie w ksiażkach . A teraz miasta maja wyłączność na przewodników z miejsca, a nie przyjezdnych.

Kurs samoobrony? - Doskonały pomysł! Nie dość, że pozwala pozbyć się agresji i złych emocji, to jeszcze pozwala bardziej uwierzyć w siebie, we własne możliwości. Generalnie ważne jest, żebyś nie rozpamiętywała przeszłości w kategoriach straty, złego czasu. Dobrym pomysłem może być... obserwacja innych i wyciąganie wniosków. Przesunięcie myśli w stronę problemów innych pozwala uwolnić umysł od zajmowania się własnymi problemami. Może jakiś wolontariat? Albo dodatkowa praca aby poczuć się potrzebną nie dla pieniędzy, ale jako człowiek?

nie mieszkam w polsce ale naprawde dziekuje za wszystkie wiadomosci.jakas dam rade ale mam nadzieje ze istnieje cos takiego jak Karma i on poczuje jak to boli-dupek!!

Karma to tylko dla wierzących w ........... jak zaczynałas z nami pisac to byłąś pewna swego .i siebie? Gdzie jesteś .?

Jeśli będziesz tylko szukać sposobu, aby mu "pokazać" i żeby się "przekonał"... to niewiele wyciągniesz z tego dla siebie. Miejsce zamieszkania niewiele ma tu do rzeczy:) Przypadkowy seks ma wszędzie podobny przebieg. Nei pakuj się w to.