Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaKr

Kolega mojego mężą chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość OlaKr

Sytuacja powtarza się od kliku miesięcy , to wtedy poznaliśmy się. Często podczas różnych wspólnych wypadów , przyłapywałam go na patrzeniu się na mnie, często prawił mi komplementy , kiedy była tylko okazja chciał tańczyć tylko ze mną ( oczywiście te wolne kawałki) ,aż wreszcie ostatnio podczas właśnie takiego wypadu , zaczął mnie całować , zdjął mi podkoszule i zaczął namiętnie całować moje piersi , wsunął mi ręke po majtki , wtedy całe szczęscie coś mnie oświeciło i wycofałam się. Nic nie mówiłam mężowi , ale nawet on stwierdził kiedyś , że chyba mu się bardzo podobam , nie wiem co mam robić. Wykręcam się od spotkań , ale czasami nie da się , a ten jego kolega , dalej mnie podrywa. Co mam robić ?

Gość OlaKr
Nie nie chce go , chodziło mi raczej o to czy powiedzieć o tym mężowi itp.

Gość OlaKr
No chyba nie zabiłby mnie ,przecież do niczego nie doszło.

Gość vsdvsvdsd
oprócz tegio ze ci zmacał cycki to nie nic sie nie stało wogóle...

Gość Jum-Bum Park
wszystko opowiedz mężowi razem detalami

Gość OlaKr
Ależ posypały się rady .... z kosmosu

Gość jaki problem
takie rady kretynko :D

Gość kjbkjbk
masz sie mu oddac puki cie ktos jeszcze chce , chcesz cale zycie miec tylko jednego huja w cipie ? jak bedziesz stara i brzydka to nikt cie chciec nie bedzie , a maż , maz i tak bzyka inna , a ten kolega o tym wie , dlatego chce ciebie

Gość gość
@UP Wyjdź

Gość gość
Moim zdaniem powiedz, ale nie ze szczegółami powiedz że jest nachalny i jego zachowania mają charakter seksualny, i zeby mąż mu o tym powiedział zeby sie od ciebie odwalił

Gość gość
po ile macie lat i ile po slubie

Gość OlaKr
Ja 52, mąż 55, a jego kolega 49

Gość gość
no nie wiem w ogole co z tym no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
jak to co masz robic - dac mu d**y , kiedy bedziesz dawac na strosoc jak nikt cie nie bedzie juz chciał - wy kobiety macie lekko nasrane , niby chcecie ale sie wzbraniacie , po co ?

Gość gość
dokładnie , kolega wie o skokach meza dlatego chce ciebie , bedzie miala w razie czego haka na niego .

Gość OlaKr
prawie 30 lat po ślubie

Gość gość
ja napisze tak gdzies około 35 lat nastapiła u nas pierwsza zdrada, rany jak to bolało, ale w czasie przestało, Dzis mamy około 50 od 15 lat kazdy z nas czyli ja i zona mamy sex z kim chcemy jak i z sobą tez i nikt nie ma pretnesji do nikogo, a sex nasz stał sie lepszy. Sex zas z innymi jest po prostu inny , czasem lepszy czasem nie, ale zawsze inny i to inne jest fajne. nie ma co sie dąsać nie mydło sie nie wymydli. starczy dla wszstkich. Trzeba tylko byc rozsadnym i miec zone rozsadną by nie złapac jakiegos syfa czy cos w ten desen . jest cudownie z inną. teraz sie przymierzamy do sexu grupowego, dwie kobiety , dwóch facetów 2x2 Chcę patrzec na to jak ktos rznie moją kobietę - strasznie mnie to podnieca .

Gość OlaKr
Dobra dzięki wam za rady :) Przekonaliście mnie dam mu jeszcze dzisiaj ;) właśnie napisałam sms'a żeby przyjechał bo męża dziś do wieczora nie będzie.

Gość gość
to raczej podszyw

Gość OlaKr
myślicie że takie coś mu się spodoba? Mężowi nigdy tego nie robiłam mimo że bardzo prosił ale jemu takiego fikołka chyba zafunduję ;) http://pokazywarka.pl/zya7n3/

Gość gość
Nie ma to jak dzifką być. I mężowi rogi przyprawiać. A jeszcze do tego kolega ma wspaniałego syfa którym cię szczodrze obdaruje, ty męża i wszystko pozostanie w zamkniętym kręgu. Potem mąż zakocha się w twojej serdecznej koleżance, co będzie zdradą. Więc zrobisz mu scenę. Potem rozwód

Gość Mateo92

Od faceta ciągnij kaskę, a ruchaj się z kolegą, skoro i tak pozwalasz się obmacywać i całować