Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość broad bean

Nie moge rozgryzc faceta! O co Mu chodzi?

Polecane posty

Gość broad bean

Jest miedzy nami chemia. bez watpienia. mnie ciagnie do niego, jego do mnie, nie mozemy przestac os obie myslec itd wyznal mi ze ma wobec mnie uczucia ktorych od bardzo dawna nie mial, chcialby byc ze mna pod kazdym wzgledem, ze jestem bardzo wazna dla niego itd ale jak ja cos takiego mowie to on mi odpowiada ze mozemy byc przyjaciolmi i to mu bedzie wystarczylo, ze on nic ode mnie nie chce w sensie zwrotnym za jego przyjazn, ze nie chce wywierac na mnie zadnej presji to prawda troche zamieszalam na poczatku i moze teraz przez to sie zabiera do mnie jak pies do jeza...? chcialam nawet calkowicie zerwac kontakt wiec moze dlatego mowi o przyjazni zebym go nie odrzucila?

Gość jhvjhvj
zerżnij go ! to typ co czeka na pierwszy ruch

Gość broad bean
ale ja mu mowie czego chce. wczoraj mu powiedzialam ze i tak wiem ze wszystko zmierza w jednym kierunku i ze wyladujemy razem w lozku a on do mnie ze to bedzie w przyszlosci MOZE! i ze nie ma zadnej presji, przyjazn mu wystarczy mi sie wydaje ze przez to ze tak namotalam niedawno on sie moze boi ze znowu bede chciala wzzystko zakonczyc

Gość broad bean
sytuacja wyglada tak ze ja jestem mezatka, on zonaty nigdy nie bedziemy razem w sensie prawdziwy zwiazek bo ja nie zostawie meza a on zony i to jest jasne miedzy nami dlatego chcialam wszystko zakonczyc zanim sie zaczelo ale nie jestem w stanie sie trzymac od niego z daleka a on mi teraz mowi ze juz woli przyjazn miedzy nami niz stracic mnie calkowicie prosze o nie ocenianie mnie, potepianie i inne takie bo nie tego mi teraz potrzeba

Gość broad bean
bzykania tez nie :-) chodzilo mi o to ze chyba nie po to istnieje forum na ktorym mozna pytac o rade anonimowo...

Gość rav74
Ja myślę ze ten gość po prostu się boi uderzyć w sex z tobą, sumienie go gryzie. Na pewno jesteś fajna i dlatego woli przyjaźń. Rozmawiacie na temat sexu luźnie ?. jeśli tak, to jest to co napisałem wyżej. Po prostu go podniecasz.

nie mozemy przestac os obie myslec skoro potrafisz przeniknac do jego umyslu to z rozporkiem tez sobie poradzisz :)

Gość tez chce wiedziec
on kogos ma i sie waha..

on kogos ma i sie waha.. prawdziwy sherlock! 10:11 [zgłoś do usunięcia] broad bean sytuacja wyglada tak ze ja jestem mezatka, on zonaty

Gość gwarancjajakosci
takiej masy nie ma potrzeby ,,rozgryzac,, to podrzezce najgorze pod niebem

Gość broad bean
dziekuje za wypowiedzi jakiekolwiek one byly...