Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejwam

Kac. Sposoby na kaca ???

Polecane posty

ja tam nigdy na kacu nawet wody nie mogłam dużo! po prostu musiałam przespać! I nie ma różnicy czy był to mega silny kac, czy jakiś tam mały po trzech piwach (chociaż jak wiadomo kac po piwie jest najgorszy) zawsze tylko sen pomagał! Lepiej więc nie doprowadzać do kaca i brać np 2kc i wtedy nie trzeba się przejmować że następnego dnia coś będzie nie tak. Pogoda sprzyja więc miłego piwkowania:)

no dużo snu to podstawa na kacu ! albo tez jesli na kacu sie zazyje kac tabletki te 2kc to to pomaga :] nie wiem czy to prawda, bo ja wolę unikać kaca niż go leczyć :p

to chyba bardzo dobrze:0 bo ten kac po piwie jak mnie dopadnie to trzyma i trzyma..... lecz teraz przez te ostatnie dni piłam bez problemu różnego rodzaju alkohole i nic nie czułam, żadnych dolegliwości ale to dlatego że łykałam w między czasie 2kc a rano wypiłam chyba beczkę wody....;p

Gość jajjajaajaj
mI pomagają kwaśne lody. dobry sposob to woda z sokiem z cytryny, a najlepiej wodke zapijac wodą gazowaną z duża iloscia tego soku

cytryna jest dobra bo zawiera dużo wit. C:) o lodach słyszałam, tylko że śmietankowych, że działają.. Myślę że w jakiś sposób mogłyby pomóc ale nie w 100%:]

co wy z tymi lodami??? ja na kacu napewno nie myśle żeby lody jeśc...

wiele osób mówi, że one pomagają :) więc najprawdopodobniej to prawda... :]

Gość karolcia bez
my z mężem jak popijemy fest to na drugi dzień rowerek i basen,dieta lekkostrawna i dużo płynów,nawet przyjemny ten kac bywa:D

w ostatnią sobotę nieźle popiłam. I niestety nie wzięłam 2kc i moi znajomi też właśnie mówili żebym jechała z nimi na rowery.. i nie pojechałam, jakoś nie wierzyłam że to jakoś pomoże. Zostałam w domu i piłam wodę z cytrynką i leżałam w łóżku.. Gdyby nie zawroty głowy też by był bardzo przyjemny:)

a pisałaś tu gdzieś w podobnym wątku, że zabierasz już zawsze że sobą 2kc;P i co:) zapomniałaś i zawroty były:):) hehe masz nauczkę, następnym razem będziesz pamiętała...ale w sumie ja na kacu ochoty na rower nie mam ani trochę...

no widzisz, a jednak zapomniałam 2kc .. :/ i nistety wyszło to na moją nikorzyść...

oj warto czasem popić , bo to rozluźnia i rozwesela ludzi. tylko nie topią się w alkoholu problemy... no ale trzeba też pić z głową, bo na kac alkoholowy jest sposób, lecz na moralnego już nie...

już dajcie spokój z tymi radami, że najlepiej nie pić. wszystko jest dla ludzi i nie ma co sobie odmawiać...

właśnie, lecz nie rozumiem tych co nawet nie chcą widzieć alkoholu... odmawiają go sobie bo boją się kaca? ech, to można uniknąć. jak się pije w dobrym i znanym towarzystwie to nic złego się nam nie przytrafi.

Gość i have the answer
a tu ponizej metoda na to zeby kaca wogole nie miec: przez cala popijawe pic szklanke wody na szklanke wodki (lub innego alkoholu) po powrocie z popijawy: alka seltzer i duza szklanka wody + zimny prysznic nastepnego dnia obudzisz sie zupelnie w formie (jesli wypite ponizej 0,5L) lub troche zmeczony, ale bez bolu glowy i wymiotow (jesli powyzej 0,5L) SPRAWDZONE!

Gość bffjfjf
Basen kurva.co za debil to napisal.albo rower.nie wiesz tepaku,ze na kacu ma sie jeszcze alko w organizmie?

Gość nfjfjfj
15 kieliszkow wodki i 15 szklanek wody,pojebaniec nastepny.

hehe ale z tym rowerem to racja, bo w sumie na kacu ma się jeszcze jakieś alko w organizmie i rożnie to bywa:P:P

Gość mfkfkf
Chcesz sie utopic albo miec zabrane prawko,to spoko.

nie wiem, jeszcze nie próbowałam z tym rowerem na kacu, ale wolę właśnie nie próbować....