Nieznajoma:) 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Witam kobietki... mam takie pytanie... zazywam tabletki novynette ale w tym miesiacu i w zeszlym bralam je nieregularnie... Tak sie zastanawiam czy np jakbym zaszla w ciążę to czy zazywanie tych tabletek akurat zaszkodzily by dziecku... Co o tym sądzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytałam o to kiedyś lekarza Napisano Czerwiec 22, 2011 i powiedział, że te tabetki są bardzo delikatne i nie zaszkodziłyby dziecku, ale moim zdaniem tabletki to tabletki i lepiej nie narażać dzieciątka na icj działanie. Ja bym poszła do lekarza i sprawdziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma:) 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 I chyba tak zrobię..... a nie wiesz moze czy dobrze zabezpieczają?? bo ja ze swoim chlopakiem kocham sie bez zabezpieczenia i dochodzi do pelnego stosunku czyli do tzw zalania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jakoś ciężko mi uwierzyć,że tabletki antykoncepcyjne nie mają wpływu na płód.W takim razie dlaczego na instrukcji do każdym (przerobiłam 4) jest info - w razie podejrzenia ciąży przerwać stosowanie i zasiegnąć porady lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma:) 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 akurat na novynette jest napisane cos takiego jak ciąża- przed zazywniem prosze poradzic sie lekarza... i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach