Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo mama

żółty ciągnący się śluz

Polecane posty

Gość pseudo mama

proszę nie ochrzaniajcie mnie... co może oznaczać taki śluz? ciągnie się jak ten w dni płodne ale dziś zauważyłam, że jest żółty, mniej więcej za tydzień powinnam dostać @, ogólnie mam nieregularne cykle i jeszcze nie robiłam testu ale mam małe podejrzenia co do ciąży, bo dzień po przedostatniej miesiączce (w maju) współżyłam z chłopakiem i mogło coś się dostać do środka, potem prawie cały tydzień bolało mnie podbrzusze, miałam lekkie plamienia, czułam się źle (czyli takie objawy jakby by zagnieżdżaniu) i potem te objawy ustąpiły, w czerwcu dostałam okres trochę wcześniej niż zwykle, jakieś 2 dni i przez pierwsze 2 dni był skąpy a potem kolejne 2 dni był bardzo obfity, bardziej niż zazwyczaj, zużyłam więcej podpasek niż zwykle, i później znów taki lżejszy, stopniowo jego barwa była taka brunatna... wiem, że powinnam pójść do lekarza i pójdę, tylko chciałam zapytać doświadczone koleżanki co o tym myślicie?

Gość pseudo mama
wiesz zapach jest raczej taki zwykły, intymny, nie jest jakoś odpychający, tak myślę ale czy myślisz, że mogę mieć nadżerkę? kurde ciekawe co mi powie lekarz... jedno co jeszcze mi dolega to wysoka prolaktyna, tylko, że po ostatniej mojej wizycie, tak złożyło się, że nie byłam prawie rok