Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardaa

etapy w zyciu kobiet

Polecane posty

Gość wardaa

czy był w waszym zyciu taki etap, że czułyście, że stoicie w miejscu? Ja skończyłam studia, pracuje na fajnym stanowisku, od 5 lat mam faceta i czuje że stoje. Nie wiem za bardzo skąd takie uczucie, no ale jest. Miałyscie tak?

Wg mnie to uczucie jest związane z ograniczonymi zmianami w twoim/dorosłych kobiet życiu.Okres nauki (również studiowania) jest bardzo dynamiczny,wiele się wtedy dzieje. Weszłaś w dorosłość i dopadła cię codzienna rutyna.Nic więcej. Jeżeli jest ci źle z tym uczuciem,zrób cos dla siebie - zapisz się na jakiś kurs itp.

Gość wardaa
w sumie to tak jakby było: matura-jest studia-są praca-jest facet (heheh)- jest mieszkanie-jest samochód-jest i co dalej?

Gość Perr
Etapy z życia kobiety: 1 Bobasek (0-2latka) 2 Dziewczynka (3-10) 3 Pannica (10-15) 4 Dupodajka (16-18) 5 Dziwka (19-25) 6 Po przejściach (26-28) 7 Żona (29-37) 8 W średnim wieku (38-50) 9 Wdowa lub Rozwódka (51-60) 10 Moherowy beret (61-74) 11 Samotna staruszka, która nie ma siły iść do kościoła, której mąż umarł, a dzieci pojechały w świat, będąca na łasce sąsiadów lub domu starców (ponad 75)

Gość 3 etapy wżyciu kobiety to:
Pampers, Always i Corega Tabs :-)

no a nie masz kolejnych etapow do zaliczenia? marzen do spelnienia? moze jakies podroze? na co zarabiasz kase? tylko na codzienne zycie? zadnych pasji marzen? sport, fotografia, podroze...jest tyle rzeczy na ktore mozna wydac kase zeby ubarwily zycie :) moze lepszy samochod? lepsze mieszkanie/dom? a moze pora na dzieci? :)