Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka dziewczyna21

Jestem brzydka. Czy są tu podobne osoby?

Polecane posty

Gość brzydka dziewczyna21

Ja potwora wcale nie znalazłam swojego amatora. Jestem brzydka ,koniec kropka, garbie sie,mam skolioze ,nie mam kobiecej figury, piersi brak ,deska z przodu i z tylu. Moja twarz przypomina męską. Ostre rysy twarzy ,duzy nos ,smutne oczy -to przez opadające powieki, paskudne zęby, na aparat mnie nie stac. Sztywne wlosy, w ogole sie nie ukladają eh. Jedynym ratunkiem bylyby operacje ,ale po pierwsze efekt moglby byc tragiczny a po drugie, nie stac mnie .

Gość jajajajajajajajajajjajajajajaj
pszesadzasz i to ostro, zapewne nie jest z Tobą tak źle ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Gość a ja powiem wam jedno
no wlasnie takie co najwiecej narzekaja sa zazwyczaj ladniejsze od tych uwazajacych sie za miss... widocznie masz kompleksy:O pokaż foto to ocenimy, czasem niewiele trzeba by wygladac i poczuc sie lepiej;)

Gość ffd
szczęście w życiu nie zależy od urody nawet dzisiaj był o tym temat.I na pewno nie jest z Tobą aż tak źle jak mówisz:)

Gość Etiene
Wydaje mi się że przesadzasz ... wystarczy trochę wiary w siebie :)

Gość ta wyjątkowa
ojej :( dbaj o to by włosy były błyszczące i miały ładny kolor, ubieraj się z gustem, elegancko i starannie dobieraj kolory

Gość fioletowa klamra
mam to samo :( nic mnie chyba nie pocieszy, zaczynam sie przyzwyczajac ze moje zycie to bedzie tylko szara wegetacja...

Gość WildBitch
niezla samoocena ^^ hmm na szczescie nie jestem osoba podobna do ciebie i ja mam wysoka samoocene :)

typowe kafeteryjne rady... :) dobór kolorów i błyszczące włosy nie uczynią z Kopciuszka królewny :o

Gość Etiene
A mi się wydaje że nie masz racji NB bo jeśli kobieta o siebie zadba to może tym zdziałać cuda :)

z opisu mozna sobie Ciebie roznie wyobrazic, dobrze by bylo gdybys zapodała fotke to moglibysmy ocenic, doradzic...

Gość Julia2333333333
Ja jestem ładna ,ale mam inne problemy za to

Gość Julia2333333333
zresztą .. te brzydkie często są własnie szczesliwe w małżenstwie a na mnie owszem lecą różni faceci ,ale tylko dla seksu zwykle. poza tym mam problemy ginekologiczne i takie rożne

Gość na początek
zacznij od skoliozy zapisz się na jakieś ciczenia korygujące wade postawy,zapisz się na pływalnie. potem zajmij się zgryzem

Gość Julia2333333333
nie. np coz tego ,że niby jestem ładna jak nie moge znaleźć miłości? jak mam trudny charakter dla innych? jak mam problemy ze sobą czasem? to tez nie jest łatwe. poza tym też kiedyś byłam brzydka- jako dziecko i ogolnie dziecinstwo miałam cięzkie np w domu

Gość na początek
Julia2333333333---udaj sie do psychologa:)

ale na seks sobibe zawsze kogos znajdziesz więc po co ci mąż, a problemy ginekologiczne to pewnie sobie uroiłas :D

Gość Julia2333333333
więc uroda jest może ważna bo ułatwia zycie i sie cieszę ,że jestem atrakcyjna teraz.. ale to nie wszystko i uroda nie gwarantuje szczęścia ,a znam brzydsze dziewczyny ode mnie ,a szczęsliwsze Ja to czasem mam ochote skonczyc z tym wszystkim..

Gość Julia2333333333
**cream** - nie uroiłam sobie niestety nawet ginekolog to potwierdził

Gość Julia2333333333
nawet nie wiadomo czy kiedys bede mieć dzieci tak naprawde :(

Gość a po co ci bachory
serio pytam

Gość Julia2333333333
bo chciałabym je mieć ,ale nie wiem czy to bedzie mozliwe bo mam problemy z okresem ciągle i lekarz nic nie może na to poradzic ,a nawet paru lekarzy

Gość Julia2333333333
a jak z okresem to i owulacja jest zaburzona.. tak mi gin powiedział. czasem potrafie nie mieć np okresu przez 2 miesiace ,a potem on trwa 12 dni .. i nikt nie wie jaka jest tego przyczyna

Gość na początek
bzdury opowiadasz nie robili Ci badań? hormony ,tarczyca?

Gość Julia2333333333
zrobili.. miałam tylko jakies lekkie odchylenia hormonalne.. to może być z tego ,że kiedyś się bardzo odchudzałam gin tak powiedział

Gość na początek
ok,o to mi chodziło zacznij normalnie się odżywiać ,wybierz sie do psychologa, rób co jakiś czas badania. do 2,3 lat powinno się wszystko ustabilizować.

Gość kakakakaoooooooo
Dlaczego jak ktos napisze,ze jest brzydki,wyszczegolni swoeje wady wizualne to od razu piszecie,ze na epwno nioe jest tak źle,weź zrób to i to. Zrozumcie,że zyją ludzie którzy sa brzydcy i do tego nie posiadaja pieniędzy aby się w jakiś tam sp[osób upiększyć.Nawet wyjscie do fryzjera kosztuje.

Gość Etiene
No w sumie racja...