Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatowa balerinka

dziewczyny czy Wy usuwacie, nieestetyczne wloski z nosa,

Polecane posty

Gość granatowa balerinka

wasik?

Gość swinka_peppa
wasika nie mam ale wloski z nosa wycinam od kiedy byly eks mi powiedzial ze mam:o

Gość granatowa balerinka
powaznie chlopak Ci tak powiedzial, rany? ale wycinasz ze srodka, czy te z chrzastki? aaa i jak masz naturalny kolor wlosow?

Gość granatowa balerinka
Ktoras jeszcze sie wypowie :)

Gość lumbargo
wasik przestałam, bo zaczal odrastac mocniejszy i ciemniejszy, z nosa usuwam, albo wyrywam albo kremem do depilacji. jakis czas temu wypadły mi wszystkie z nosa(choroba), ale odrosły i znowu musze sie z nimi meczyc. chociaz jak ich nie miałam to czułam dyskomfort przy wdechu, zwyczajnie nie miało co chronic

Gość granatowa balerinka
a co to za choroba byla, a rosna Ci moze tez na chrzastce ze jak stajesz bokiem widac nos i te dziurki? tam tez Ci rosna

Gość granatowa balerinka
hmmmmm?

Lumbargo, a wlosy na brwiach, nogach, pachach nie odrastaja inne? Co to ma do rzeczy. Was jest nieestetyczny, szczegolnie jak panny podkreslaja go szminka na ustach. Traktuje woskiem co kilka tygodni i mam spokoj. Nie obchodzi mni jk odrasta

Gość granatowa balerinka
jak Ci to robi kosmetyczka, przeciez to musi bolec....

Przeciez to chwila, nie robi mi calej dziurki od nosa, tylko brzegi, bo to mi najbardziej drazni, a znad gornej wargi nie boli? Tez jest nieprzyjemnie, ale przez chwile. Czasem wyrywalam pinceta, ale niestety gorzej niz woskiem

Gość granatowa balerinka
rozumiem ze te w srodku podcinasz tak? a tu na chrzastce te co widac te dziurki to Ci rosna i to komsetyczka?

Gość granatowa balerinka
a sluchaj dziewczyno jak powiedzialas komsetyczce? o Tym, myslisz ze wiecej osob tak usuwa woskiem

Kosmetyczka to moja dobra przyjaciolka, ale... pytalam i powiedziala ze duzo klientek o to prosi, tak samo jak przy ... czyszczeniu twarzy o zagladniecie do uszu i pomoc w pozbyciu sie wagier z nich. Wystarczy spytac. Co to szkodzi, najwyzej sie uslyszy nie i pojdzie gdzie indziej

Gość granatowa balerinka
tylko ze ja sama ukonczylam szkole kosm, ale nas nie uczyli o wloskach w nosie ich usuwaniu, a to tez kobiet dotyczy, poza tym, ja jak juz to penseta, a w srodku nozyczkami

Gość swinka_peppa
no chlopak mi powiedzial:o tak niby w zartach chodzilo o te male z chrzastki i wieksze z nosa jestem brunetka nastepnego dnia jako ze bylo mi glupio i wstyd po tym przycielam a on do mnie obcielas wlosy z nosa:o gnój dobrze ze z nim zerwalam jakis czas pozniej

Coralic, tez kiedys nie mialam :P A wiesz gdzie jeszcze rosna? Na brodzie :( Zauwazylam u kolezanek :( Skarza sie na to.

e.... ja mam na brodzie :D:D:D:D ha ha ha... uwielbiam je wyrywac :D:D:D:D ogladam sie w lusterku jak wariatka codziennie, az sie maz ze mnie smieje :)

Gość fgfgdffgf
jestem blondynka, nie mam takich problemow :O

Gość swinka_peppa
na brodzie?? to chyba od hormonow cos??

testosteron mam w normie... a badam sie regularnie. nie wiem od czego... moze mam dobre podloze :D:D:D

Gość granatowa balerinka
dziewczyn jest nas wiecej a ja myslalam ze ja sama, :D ja akurat dzis te male z chrzastki wyrwalam pesetka, a te z sroda przycielam ;) no i jakos lepiej jak laska a nie jak babochlop z klakami

Gość granatowa balerinka
:)

Gość zmartwionaRybaaaaaaaaaaaa
jasne ze skubie, wszystkie włosy, wszedzie gdzie byc nie powinny-ręce, nogi tylko nie wiem co zrobic, ktoras pisala ze ma brode czarna? ja mam taki jasny meszek, na brodzie, na baczkach i nie wiem czy to wyrwac

Gość granatowa balerinka
tego lepej nie ruszaj, bo mozesz pogoryszyc :) a z nosa czym skubiesz?

Gość granatowa balerinka
hmmm?